O româncă din Italia a clădit un imperiu din prostituție: "Le teroriza personal pe fete"

Ultima actualizare:

    Fetele, obligate  să cotizeze cu  50 de euro  pentru  „un loc”  pe stradă
Fetele, obligate să cotizeze cu 50 de euro pentru „un loc” pe stradă

Le dirija cu mână de fier pe femeile de moravuri uşoare! Ştefana Mioara Poenaru, lider a unei reţele de prostituţie din oraşul italian Ferrara, a fost condamnată şi amendată de un tribunal din Peninsulă. Românca a scăpat cu o pedeapsă minimă, de numai doi ani, pentru că a colaborat cu anchetatorii.

Ea era „Stăpâna prostituatelor” din Ferrara, o localitate situată în nordul Italiei! În vârstă de 36 de ani, Ştefana Mioara Poenaru conducea o reţea vastă a femeilor care ofereau plăceri. Portalul Rovigo Oggi scrie că poliţiştii au beneficiat de sprijin din România pentru destructurarea reţelei. „Anchetele au făcut posibilă identificarea Ştefanei Mioara Poenaru drept şefa incontestabilă a grupului”, notează jurnaliştii. „Pe stradă, în oraşul Ferrara, nu ezita să le ameninţe pe tinerele prostituate, pentru a obţine o parte din câştigurile lor şi pentru a le obliga să crească numărul serviciilor sexuale zilnice”, aminteşte autorul articolului. Printre fete se numărau românce şi alte tinere din Europa de Est, dar şi femei aduse din Africa sau din Asia. 

Lista de preţuri a „şefei” a ajuns la gazetarii italieni, arată

Poliţiştii italieni au reuşit să  destructureze reţeaua  dirijată de româncă
Poliţiştii italieni au reuşit să destructureze reţeaua dirijată de româncă

Fiecare prostituată era obligată să plătească tariful, potrivit „garanţiilor” oferite de organizaţie. Astfel, toate fetele cotizau cu câte 50 de euro pe zi. În schimbul acestei taxe, tinerele beneficiau de un loc pentru întâlnirile cu clienţii, în apartamentele închiriate special de membrii reţelei. Prostituatele erau obligate să plătească şi taxă de publicitate şi protecţie, iar pentru „un loc” pe stradă erau nevoite să scoată din buzunar 50 de euro în fiecare săptămână. Potrivit rovigooggi.it, mai mulţi români, dar şi patru italieni din Bologna se numărau printre „locotenenţii” Ştefanei. De altfel, românca ştia să fie darnică şi îi răsplătea pentru serviciile lor. În total, ancheta a vizat zece persoane. Un tribunal italian a condamnat-o luni pe Ştefana la numai doi de închisoare şi a amendat-o cu 8.000 de euro. La decizia mai blândă a magistraţilor a contat faptul că românca a acceptat să colaboreze cu autorităţile italiene şi că şi-a recunoscut vinovăţia. Alţi doi români, „locotenenţi” ai Ştefanei, au fost condamnaţi la câte un an de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net