O româncă şi-a şantajat timp de doi ani amantul italian, cerându-i bani. Ce a pățit femeia

Ultima actualizare:

    Amanta româncă a fost arestată pentru șantajFoto: adevarul.ro
Amanta româncă a fost arestată pentru șantajFoto: adevarul.ro

A profitat din plin de pe urma unui italian, amenințându-l că îi divulgă soției aventura care a avut-o în afara căsniciei, însă până la un punct. Ajuns la fundul sacului și la capătul puterilor, bărbatul i-a povestit consoartei relația avută cu o româncă și împreună cu autoritățile au pus la cale un flagrant.

Pentru a ţine aventura departe de urechile soţiei, un italian în vârstă de 53 de ani a fost de acord să îi dea bani lunar fostei amante, o româncă de 39 de ani. Pentru că l-a şantajat timp de aproape doi ani pe italian, femeia a fost arestată sub acuzaţia de extorcare, scrie publicaţia Verona Sera. 

Italianul, însurat şi cu copii, ar fi avut o relaţie extraconjugală cu românca, până în septembrie 2018. Când soţul adulterin a decis să pună punct aventurii, amanta a trecut la ameninţări, pretinzându-i bani pentru a nu-l pârî soţiei. Bărbatul a ales să îi cumpere tăcerea, acceptând să îi plătească lunar, câte 300 de euro. 

Fostul amant a aranjat un flagrant

După o perioadă, însă, pretenţiile româncei au crescut până la 800 de euro pe lună. Ba, mai mult, pentru a-l înspăimânta, i-a povestit că în trecut ar fi înjunghiat un român. Îngrijorat și pentru siguranţa sa, amantul italian a mai făcut câteva plăţi, însă în cele din urmă i-a comunicat femeii că nu îşi mai permite să achite sumele uriaşe.

Deranjată de refuzul fostului său amant şi fără să ştie că soţia aflase, între timp, atât de aventura celor doi, cât şi despre şantaj, românca s-a prezentat săptămâna trecută la locuinţa cuplului, hotărâtă să dea totul în vileag.

Mai multe aflați pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net