O sibiancă a murit cu ordinul de protecție în mână! A fost ucisă de fostul iubit, în ajun de Valentine's Day

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost arestat pentru omor calificatFOTO: oradesibiu.ro
Bărbatul a fost arestat pentru omor calificatFOTO: oradesibiu.ro

La 30 de ani, o tânără din Sibiu și-a pierdut viața sub ploaia de lovituri de cuțit a fostului iubit. Nici ordinul de protecție obținut împotriva bărbatului nu a mai apărat-o de gelozia bolnavă a acestuia și acum, un băiețel de numai 4 ani a rămas fără mamă.

Diana nu a mai apucat să împlinească 31 de ani, peste câteva zile. Viața i-a fost curmată brusc, în ajun de Valentine's Day, când a fost înjunghiată cu un cuțit de 20 de ori, chiar de fostul iubit. Cei doi erau și vecini și locuiau într-un bloc din cartierul sibian Cisnădie. Formaseră un cuplu timp de câteva luni, însă din cauza geloziei excesive a bărbatului în vârstă de 42 de ani, femeia a decis să pună capăt relației, în octombrie, când ar fi fost agresată, amenințată și i s-ar fi spart telefonul în urma unui conflict conjugal.   

Victima obținuse ordin de protecție    

Chiar și despărțiți, bărbatul tot își manifesta posesia, astfel că la începutul lunii decembrie Diana a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil până la vară. Din nefericire, acest ordin nu i-a salvat viaţa. Înainte de oribila crimă, bărbatul încălcase de trei ori restricția. Totuși, femeia i-a mai dat o șansă și s-au împăcat, în seara zilei de 13 februarie cei doi întâlnindu-se în oraș, apoi mergând la domiciliul victimei. Acolo, între cei doi a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul i-a reproșat iubitei că îl înșală cu altcineva și că stă cu el doar pentru bani, că îți cumpără haine folosind cardul său, scrie oradesibiu.ro.   

A înjunghiat-o de 20 de ori cu un cuțit de bucătărie    

„Discuția între cei doi a degenerat în îmbrânceli reciproce, L.D. E. zgâriindu-l pe D. C. V. în zona feței și lovindu-l cu un ibric în cap. Potrivit declarației inculpatului, la un moment dat victima ar fi venit spre el cu un cuțit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât. Acesta a lovit-o la nivelul feței și membrelor, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori la nivelul gâtului și toracelui cu un cuțit de bucătărie”, a declarant prim procuror Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Ulterior, criminalul a fugit la Deva, la fratele său, acesta din urmă convingându-l să se predea autorităților. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii, în propria locuinţă. Uşa metalică era încuiată, aşa că au intrat pe geam. Bărbatul a ajuns în arest pentru omor calificat. Criminalul și-a recunoscut fapta.

Citește și: 

Tânără, ucisă cu peste 10 lovituri de cuțit de iubitul arab, în Cluj! Bărbatul nu a vrut să accepte despărțirea

Ucisă de iubit pentru că n-a vrut să facă dragoste în pădure

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net