“O singură lovitură i-am dat”. Primarul PSD s-a bătut cu liderul PNL într-o comună din Olt

Ultima actualizare:

    Cei doi bătuși: Cristian Țol, primar PSD, și Marcel Șarpe, lider PNL
Cei doi bătuși: Cristian Țol, primar PSD, și Marcel Șarpe, lider PNL

Și-au împărțit pumni și a curs sânge! Primarul PSD din comuna Vişina Nouă (Olt) l-a agresat pe preşedintele PNL din aceeaşi localitate, în mijlocul străzii, iar conflictul a degenerat într-o bătaie în toată regula. Sâmbătă, 18 aprilie, mai mulţi voluntari PNL care împărţeau măşti în comună susţin că au fost întrerupţi de primarul PSD al localităţii.

Scandal în Sâmbăta Mare la Vișina Nouă! Câțiva voluntari PNL spun că le împărțeau sătenilor măști de protecție și că demersul lor n-a fost pe placul lui Cristian Țol, primarul PSD al comunei. Prin urmare, Marcel Șarpe, liderul organizaţiei locale PNL, a fost lovit de edil și s-a ales cu buza spartă. Primarul reclamă, la rândul său, că a fost agresat. Acum, ambii protagoniști ai conflictului se află pe câte un pat de spital.

Edilul: “El e într-un salon, eu într-un salon”

La acţiunea de voluntariat ar fi participat, spune primarul localităţii, Cristian Ţol, aproximativ 20 de persoane. Care, însă, nu ar fi simpli voluntari, ci activişti în partidul rival, PNL. „Sunt la perfuzii, am şi eu o perfuzie, a fost o altercaţie, într-adevăr. Am fost anunţat de locuitorii comunei că mai multe persoane se deplasează prin localitate, că au pachete, că nu ştiu ce”, povestește, din spital, edilul. “Nu ştiu ce voluntariat e, dar ştiu că eu fac tot posibilul să ţin oamenii cât mai mult acasă. M-am deplasat, m-am dus la ei să-mi spună. Apoi preşedintele unui partid, care de fapt nu e voluntar, e membru de partid, toţi sunt membri PNL, dacă vreţi să înţelegeţi şi să cunoaşteţi adevărul. Şi preşedintele ăsta a venit către mine, a-ncercat, mi-a rupt astea de pe mine şi-am ripostat şi eu cu o palmă sau cum au fost treburile. Suntem la spital amândoi, el e într-un salon, eu într-un salon. Are buza spartă şi eu am două d-astea, la fel, aici, ce-a scris doctorul, şi mă pusă la o perfuzie. Şi el e în salonul celălalt. Am mai multe contuzii, eu am un deget negru, că m-a prins după gât, şi un pic, aşa, o coastă“, explică primarul Cristian Ţol pentru adevarul.ro.

“Împărțeau cozonaci și suc”

Victima edilui este Marcel Şarpe, şeful organizaţiei PNL, care ar fi împărţit alături de alte persoane nu doar măşti de protecţie, ci şi pungi cu alimente. Oamenii primarului l-au anunţat pe acesta imediat, Țol a constatat la faţa locului despre ce e vorba, iar de aici a izbucnit scandalul. „Ei împărţeau cozonaci cu suc, că sunt voluntari. Eu n-am aflat că sunt voluntari decât după ce a venit poliţia. Eu n-am fost informat, cu toate că am pus zeci de anunţuri, am dat stare de urgenţă, am făcut permanenţă la primărie, nu m-a anunţat nimeni, doar oamenii mi-au spus – bă, vezi că sunt ăştia”, relatează primarul.

“Am identificat de unde fac pachetele astea şi am văzut şi eu. Pachetele se făceau la preşedintele USR acasă, cu banii candidatului de la PNL, care e Savu Ionel, e unul care a avut o afacere mare cu terenuri, o persoană cu un pic de notorietate. Nu mă deranja, că până la urmă şi eu am dat măşti, am dat, dar sfidători, aşa? Le-am spus – bă, oameni buni, vă întâlniţi câte 20 de inşi la un loc? Nu, că suntem echipaţi, că suntem nu ştiu ce, că noi ce facem... Păi, bine-bine, voi o faceţi în scop electoral, dar hai să nu degenerăm treaba acum, lumea acum este un pic sensibilă, e cu biserica, cu Paştele, încearcă toţi să se eschiveze de la lege, să fugă, să se-ntâlnească... Nu puteaţi să aşteptaţi după ce trece treaba asta şi le făceaţi pomeni electorale?”, spune Țol.

“Mi-a rupt hainele de pe mine”

Edilul din Vișina Nouă rceunoaște că, în politică, scopul scuză mijloacele. “Şi pe mine mă mai deranjează o chestie, eu sunt primar de trei mandate, nu că iubesc PSD-ul, că până la urmă sunt toţi la fel, în toate partidele e media egală de hoţi sau de infractori sau de oameni competenţi, sau de...  Până la urmă, în politică oricine foloseşte orice mijloc ca să-şi atingă scopul şi a degenerat. Atâta, buza spartă, el e la perfuzie. O singură lovitură i-am dat, nu l-am omorât. Într-adevăr, că-i curgea... El mi-a rupt hainele după mine, mi-a sucit mâna, m-a luat de gât, înţelegeţi... “, se lamentează edilul. Marcel Șarpe, liderul PNL din Vişina Nouă, n-a putut fi contactat.În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările, anunță inspectorul principal Alexandra Dicu, de la IPJ Olt.  Liderul PNL din Vişina Nouă nu a putut fi contactat pentru a prezenta propria versiune a evenimentelor.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net