O șoferiță a murit după ce a intrat cu mașina într-o cruce de marmură de la marginea drumului, la ieșire din Mangalia

Ultima actualizare:

    Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabileFoto: observatornews.ro
Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabileFoto: observatornews.ro

Accident teribil la ieșire din orașul Mangalia! O femeie de 46 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a înfipt într-o cruce din marmură aflată pe marginea drumului.

Acum, crucea respectivă va marca pierderea a două vieți. În acest ultim accident, a fost implicată o singură mașină condusă de o femeie în vârstă de 46 de ani. Șoferița se îndrepta spre casă, în localitatea 23 August, când a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit în decor, scrie observatornews.ro. Accidentul s-a petrecut pe DN 39, la ieșire din municipiul Mangalia către Constanța. Sosiți la fața locului, membrii echipajului de salvare nu au mai avut ce să facă pentru femeie decât să constate decesul.  

Oamenii legii au stabilit că autoturismul condus de femeie a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. Martorii spun că șoferița ar fi circulat cu viteză. Din acest motiv ar fi pierdut controlul direcției, a lovit o cruce de marmură de la marginea șoselei, apoi mașina s-a răsturnat. Impactul a fost extrem de violent, femeia fiind aruncată din mașină.

”Eu am văzut accidentul. Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea... Mașină zburând!!! Veneam de la Constanța, doamna cu accidentul pleca spre Constanța, cred ca a avut viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit o cruce de marmură și a fost aruncată din mașină!”, a povestit un martor la accident, potrivit dobrogea.tv.

Citește și:

Un băiat de 15 ani, din Olt, accidentat mortal pe motocicletă. Puștiul făcea drifturi la 9 ani

O fată de 18 ani şi iubitul ei de 21 au murit într-un accident petrecut pe DN1A. Mașina s-a rupt în două

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net