O tânără româncă de 31 ani şi adoptată la vârsta de nouă luni de o familie din Statele Unite ale Americii îşi caută acum părinţii biologici, o familie despre care susţine că ştie doar faptul că locuia în comuna Cherechiu, din judeţul Bihor. Este mobilizate pe Internet. Hai, să o ajutăm!


Tânăra, care spune că la naştere a primit numele de Deak Mariana, şi-a postat povestea vineri, 28 februarie, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României“, scrie adevarul.ro.

O tânără adoptată acum 30 de ani își caută părinții biologici

Tânăra spune că s-a născut în 1989, în Arad, şi a fost botezată Mariana.

romanca_adoptata.jpg

romanca adoptata copil
Mariana a postat mai multe fotografii pe Facebook în speranța că o vor recunoaște părinții biologici sau rudele
FOTO: adevarul.ro

”Salutări din Montana, Statele Unite! Mi-am dorit întotdeauna să-mi cunosc familia biologică şi acum mi-am făcut curaj să vă cer ajutorul. Numele pe care l-am avut la naştere a fost DEAK MARIANA. M-am născut în Arad, în data de 8 septembrie 1989. Pe mama o chema DEAK IULIANA, iar pe tata DEAK KAROLY-VILMOS. Amândoi locuiau în comuna CHERECHIU, din judeţul BIHOR“, a explicat ea. 

Tânăra a mai arătat că a fost adoptată la vârsta de 9 luni din Leagănul de Copii din Arad şi a ajuns în Statele Unite ale Americii câteva luni mai târziu.

”Ştiu că mai am şi alţi fraţi şi surori, dintre care unul a fost în orfelinat. Vă rog să-mi distribuiţi mesajul şi să mă ajutaţi să-mi găsesc întreaga familie“, a mai spus ea.

Mobilizare pe Internet

Mesajul tinerei a primit peste 100 de comentarii şi a fost distribuit de peste 1100 de persoane, unii dintre internauţi trimiţând deja mesaje autorităţilor locale, pentru a-i veni în ajutor tinerei.

”Am trimis mesajul la toate persoanele ce le am putut găsi pe Facebook cu numele Deak şi care locuiesc încă în acel sat, în cazul în care îţi cunosc părinţii. Încă aştept mesaj din partea lor, sunt 7 persoane. Să sperăm de bine"; a scris Bianca Adelina Chitoran, în timp ce Kis Cristina i-a informat pe administratorii paginii că l-a anunţat pe preotul satului, rugându-l să-i vină tinerei de ajutor.

Citește și:

Mobilizare emoționantă pentru băiețelul care suferă de nanism! Ce mesaj i-a transmis Hugh Jackman

Mobilizare impresionantă pentru căutarea unei fetiţe dispărute

Loading...