O tânără de 22 de ani din Constanţa a bătut 9 persoane, dintre care 4 poliţişti şi trei bodyguarzi

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Situație incredibilă la Constanța. O tânără de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce, într-o avansată stare de nervozitate şi agitaţie excesivă, a bătut nu mai puțin de 9 persoane, dintre care 4 polițiști.

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, scrie News.ro. Anchetatorii o acuză pe tânăra de 22 de ani de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cele nouă persoane au fost bătute de către agresoare în seara zilei de 11 septembrie. O parte a altercaţiei s-a petrecut în incinta unui local din oraşul Constanţa, continuând în sediul Poliţiei Locale şi la Secţia 4 Poliţie Constanţa.

Iată filmul evenimentelor, aşa cum îl descriu procurorii!

- „Numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenţilor de securitate, inculpata I.L.I. l-a muşcat de antebraţul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toţi trei agenţi de securitate în cadrul unei societăţi private.

 - În acest timp, la faţa locului au venit trei lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei şi ulterior imobilizării şi încătuşării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebraţul stâng pe persoana vătămată R.A.M., poliţist local, şi a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

 - La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de poliţie naţională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliţiei locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliţiei Locale Constanţa, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional. Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliţiei Locale Constanţa, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., poliţist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., poliţist local.

 - La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat şi intervenţia unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate şi agitaţie excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanţe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac şi piept pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional”. Procurorii mai spun că tânăra a ameninţat toate persoanele care i-au căzut victime, le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi le-a scuipat.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net