O tânără din Gorj, şefă de promoţie la Academia Forţelor Terestre din Sibiu

Ultima actualizare:

    Vrea să facă  o carieră în  cercetarea militară
Vrea să facă o carieră în cercetarea militară

O tânără gorjeancă originară din Rovinari este şefa de promoţie de anul acesta de la Academia Forţelor Terestre «Nicolae Bălcescu» din Sibiu!

Sublocotenent Ariadna-Ecaterina Guţă, născută în Rovinari, a obţinut nota 10  la examenul de bacalaureat, apoi  o medie foarte bună la examenul de admitere la academie, iar acum s-a clasat  pe primul loc, fiind declarată şefă de promoţie! Ariadna Guţă a visat de mică să ajungă în armată şi l-a avut ca exemplu pe fratele său mai mare care, atunci când ea avea 10 ani, era admis la Sibiu, la aceeaşi academie. «Am fost fascinată de uniforma militară, de felul în care s-a desfăşurat ceremonia de depunere a jurământului. Dorinţa de a urma exemplul fratelui meu era colosală. M-am pregătit în permanenţă, iar rezultatele nu au întârziat să apară”, a povestit Ariadna Guţă din Rovinari. La Academia Forţelor Terestre din Sibiu, Ariadna a intrat cu o medie foarte bună, clasându-se printre primii. A muncit mereu ca să aibă rezultate foarte bune, fiind decisă să reuşească în ceea ce îşi propusese: îşi dorea să aleagă specializarea care avea să îi ridice cele mai mari provocări de-a lungul carierei militare, şi anume cercetarea! „Pentru mine, Academia Forţelor Terestre a fost o provocare. Spun asta pentru că nu a fost uşor să fac faţă exigenţelor şi să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. A însemnat un cumul de experienţă şi cunosţinţe, dar, totodată, a fost ca o familie pentru mine”, a declarat şefa de promoţie a Academiei Forţelor Terestre din Sibiu. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net