O tânără polițistă din Constanța a murit la 33 de ani. A lăsat în urmă un copil de 1 an

Ultima actualizare:

    Mădălina Cojocaru, o tânără polițistă a murit, după ce a dus o lungă luptă cu cancerul
Mădălina Cojocaru, o tânără polițistă a murit, după ce a dus o lungă luptă cu cancerul

Mădălina Cojocaru s-a stisn din viață la vârsta de 33 de ani, după ce a luptat cu cancerul și alte probleme medicale. Ea lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, deținând gradul de subinspector.

În anul 2018, chiar în ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Mădălina a primit un diagnositc dur. Doctorii i-au spus că suferă de cancer la colon și metastaze la ficat. Din acel moment, Mădălina s-a luptat cu boala, însă din păcat finalul nu a fost unul fericit.

Ea a urmat un tratament de urgență în Turcia, dar din motive financiare, nu a mai putut continua tratamentul și s-a întors în țară. Mădălina ar mai fi avut o șansă, dacă ar fi încercat imunoterapia, care ar fi costat-o 7.000 de euro pe lună, însă nu era decontată de Casa de Asigurări de Sănătate.

„Simt că viața mea atârnă de un fir de ață și nu-mi pot imagina că băiețelul meu, David, va crește fără mămica lui”, spunea Mădălina în cadrul unei campanii de strângere de fonduri.

Ce mesaj a transmis Mădălina, cu câteva zile înainte să moară

„Vă mulțumesc mult pentru urările și gândurile bune și nu în ultimul rând pentru ajutorul financiar pe care mi-l oferiți! Bunul Dumnezeu să vă dea înzecit și sănătate infinită! Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut, dar mă rog neîncetat la bunul Dumnezeu pentru a le recăpăta!”, scria ea pe rețelele de socializare, cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață.

"După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie", annunţă IPJ Constanța într-un comunicat, potrivit observator.tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net