O tânără şi părinţii ei, infectaţi cu coronavirus, plimbaţi două zile între spitale

Ultima actualizare:

    Bolnavii au fost nevoiţi să stea ore întregi în ambulanţă
Bolnavii au fost nevoiţi să stea ore întregi în ambulanţă

Situaţie de necrezut! O familie din Alba Iulia, alcătuită dintr-o tânără şi părinţii ei, confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, a trecut prin momente grele. Oamenii au fost ţinuţi ore întregi în ambulanţă şi plimbaţi de la un spital la altul timp de două zile, până să primească un tratament de specialitate.

Creşterea numărului de infectări cu virusul SARS - CoV - 2 a dus la supra-aglomerarea unităţilor medicale din judeţul Alba, astfel că în unele spitale nu mai există paturi libere. Păţania unor pacienţi a fost relatată pentru alba24.ro de Andrei G., un prieten al familiei infectate. 

Sâmbătă, 26 septembrie, A. B., o tânără de 21 de ani din Alba Iulia, mama şi tatăl ei, care au în jur de 50 de ani, au început să aibă simptome ale bolii. Din acest motiv, cei trei membri ai familiei şi-au făcut testul la Spitalul Judeţean. De sâmbătă şi până la venirea rezultatului, luni, cei trei s-au autoizolat la domiciliu, dar se simţeau rău. Rezultatele au venit luni, în jurul orei 15.00, şi au fost anunţate de un angajat DSP Alba. Timp de câteva ore, fiica şi părinţii au sunat de mai multe ori la 112 pentru a solicita o ambulanţă. În jurul orei 20.00, a ajuns o Salvare la locuinţa familiei, care i-a transportat pe cei trei la Spitalul Judeţean din Alba Iulia. Aceştia nu au fost duşi pe o secţie, ci au fost ţinuţi timp de două ore în ambulanţă,  după cum povesteşte prietenul de familie. Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, precizează că pacienţii au fost ţinuţi în ambulanţă din cauza faptului că nu mai erau locuri în spital.  După trecerea celor două ore, medicii de la Alba Iulia au luat decizia de a-i trimite pe cei trei la Sebeş. În jurul orei 22.00, ambulanţa a ajuns la Spitalul Municipal Sebeş, dar unitatea medicală nu i-a internat pe cei trei. După alte două ore petrecute în ambulanţă, membrii familiei au fost trimişi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Sebeş, unde au ajuns în jurul orei 24.00. Ei au fost internaţi, dar susţin că n-au primit nici măcar mâncare. Directorul DSP susţine că pacienţii n-au putut fi internaţi nici la Spitalul Municipal din Sebeş, deoarece toate paturile COVID - 19 erau ocupate.  Marţi, membrii familiei au efectuat o investigaţie CT (Computer Tomograf) la Spitalul Municipial Sebeş şi s-a descoperit că plămânii lor erau afectaţi de COVID- 19. După investigaţiile de la Sebeş, familia a fost transferată la spitalul din Blaj abia miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 11.00, unde medicii au început să le administreze tratament de specialitate. Starea de sănătate a celor trei a început să se amelioreze după primirea medicaţiei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net