O tulceancă de 41 de ani și-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

Ultima actualizare:

    foto: shutterstock.com
foto: shutterstock.com

Gândul că va sta după gratii 4 ani nu i-a dat pace unui tulcence și a decis, la scurt timp după ce a primit sentința, că mai bine moartă decât în închisoare. Și-a dat foc, iar acum se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, starea sa fiind foarte gravă.

O femeie în vârstă de 41 de ani din Tulcea a primit cât se poate de prost vestea că a fost condamnată la patru ani închisoare pentru furt. Nu a putut accepta această idee, așa că, după ce și-a anunțat iubitul că va merge în cimitir să-și dea foc, și-a și pus planul în aplicare.

Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat totul, iar poliţiştii, pompierii şi medicii de la Ambulanţă au intervenit de urgenţă, scrie replicaonline.ro. ”Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica Tulcea au fost sesizați de un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, concubina sa in vârstă de 41 de ani din aceeași localitate, ar avea intenția de a se autoincendia în incinta Cimitirului Eternitatea Nou din municipiu, deoarece, pe numele ei s-ar fi emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 4 ani. Mandatul a fost emis de Judecătoria Tulcea pentru infracțiunea de furt”, a transmis IPJ Tulcea.

Pompierii au găsit femeia în flăcări   

Imediat, la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În timp ce se apropiau de locul indicat, aceștia au observat că femeia s-a autoincendiat. Au reușit rapid stingerea acesteia, după care femeia a fost dusă în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, scrie replicaonline.ro.

Femeia este în stare foarte gravă la spital, are arsuri de gradul 2 şi 3 pe 60-70% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene. Medicii au intubat-o şi au sedat-o pentru a o ţine în viaţă.

Citește și: 

Un bătrân din Argeș de 78 de ani a dat foc casei pentru a-și ucide iubita de 75 de ani pentru că l-a făcut gelos

Cabinet medical din Neamț incendiat, iar doctorul a fost șantajat cu bani și pus să-și ceară scuze

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net