O victimă de la Colectiv a vorbit pentru prima dată după 25 de zile

Ultima actualizare:

    Irina Popa (dreapta), alături de o bună prietenă, rănită şi ea în ColectivFoto: Arhiva personală
Irina Popa (dreapta), alături de o bună prietenă, rănită şi ea în ColectivFoto: Arhiva personală

Irina Popa se află internată de mai bine de trei săptămâni la Spitalul Floreasca, în stare critică, după ce a fost rănită în incendiul de la Clubul Colectiv, de pe 30 octombrie, dar face paşi spre vindecare. Fata de 25 de ani a vorbit pentru prima dată, luni (23 noiembrie).

Fratele Irinei, Ionuţ, a vorbit despre starea fetei şi a dezvăluit că tânără a vorbit pentru prima dată după 25 de zile de la tragedie. 

Irina, alături de medicii şi asistentele din Spitalul de Urgenţă Floreasca ne-au oferit una din cele mai frumoase zile din viaţa noastră! Primesc un telefon în cursul după-amiezii de la medicul curant al Irinei care mă anunţă că are o surpriză pentru mine şi este curioasă să vadă dacă recunosc persoana pe care avea să mi-o paseze la telefon. Inutil să vă spun că inima mi-a ajuns prin gât pentru câteva secunde. La celălalt capăt al telefonului era Irina, aceeaşi Irina, aceeaşi voce, aceeaşi soră... Este greu de descris în vorbe ce am simţit atunci. O să rezum în trei cuvinte: bucurie fără margini!”, a spus Ionuţ, conform adevarul.ro.

Mai mult, fratele Irinei a mai spus că medicii au anunţat-o pe fată că poate înghiţi singură de luni dimineaţă. Irina a fost până acum intubată, pentru că avea arsuri pe căile respiratorii. 

"Aşa că paşilor mărunţi li s-au adăugat doi paşi mari care o vor ajuta pe Irina să învingă starea în care a ajuns în urma nefericitului eveniment de la ‪#‎colectiv‬. Suntem recunoscători şi ne bucurăm pentru reuşita medicilor şi asistentelor de la Floreasca, parte a familiei noastre în ultimele mai bine de trei săptămâni. Există acolo un om special, la fel ca toţi cei care au luptat şi luptă pentru pacienţii lor, la fel ca Irina, la fel ca oricare din tinerii din #colectiv, căreia îi spun «Mă bucur că a ieşit cum am vrut noi!»", a spus fratele tinerei.

Irina a suferit arsuri de 30% pe suprafaţa corpului în seara de 30 octombrie, când un incediun a izbucnit în Clubul Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity îşi lansa al doilea album, "Mantras of War". Ea s-a aflat în stare critică şi nu a putut fi transferată în străinătate pentru că medicii au spus că zborul cu avionul i-a fi pus şi mai mult viaţa în pericol. 

În incendiul de la Colectiv, 60 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar peste 150 au fost răniţi. În spitalele de Bucureşti mai sunt internaţi 11 oameni în stare critică şi 33 în stare stabilă. Alte 29 de victime sunt tratate în străinătate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net