Oferte tentante la vacanțele în Delta Dunării!

Ultima actualizare:

Unică datorită diversității faunei și vegetației, Delta Dunării este locul perfect unde te poți deconecta pentru câteva zile departe de agitația marilor orașe. Cea mai bună perioadă pentru un sejur în Rezervația Biosferei este primăvara când natura revine la viață, păsările se întorc din țările calde, iar primele flori de nuferi decorează lacurile de smarald. Tot acum au loc inundațiile naturale, canalele strâmte pot fi străbătute cu barca, țânțarii sunt aproape inexistenți, iar tarifele la vacanțe sunt tot mai accesibile!

Profită de reducerile de până la 45% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile în Delta Dunării la tarife de la 688 lei/persoană. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort 4*

Un prilej excelent pentru a cunoaște Rezervația Biosferei parte din UNESCO, poate fi într-un sejur la Gulliver Delta Resort 4*, un hotel tipic lipovenesc așezat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol. În cadrul complexului hotelier ai parte de experiențe de neuitat fie că alegi relaxarea la piscină (în zilele calde de vară), că pescuiești de pe ponton sau citești în balansoar în grădina luxuriantă. Iar dacă vrei să explorezi minunata Delta Dunării o poți face în numeroase excursii opționale cu barca.

Muzeul biodiversității de explorat în această primăvară

Cel mai tânăr pământ european este într-o continuă expansiune, Delta Dunării își mărește dimensiunea cu 40 de metri pătrați anual, adăpostind insulițe de nisip devenite adevărate sanctuare pentru păsări, păduri cu aspect mediteranean și habitate protejate unde accesul este strict interzis. Peste 300 de specii de păsări se găsesc aici, făcând din deltă locul cu cea mai bogată faună ornitologică, iar stuful ce ocupă 240.000 de hectare clasează rezervația în topul celor mai verzi locuri din lume.

Locuri de neratat!

Admiră peisajele la o plimbare cu lotca pe lacurile mozaicate și canalele îngustate de salcii pletoase. Aventurează-te pe dunele de nisip de la Letea, cea mai veche rezervație de la noi din țară unde întâlnești liane grecești încolăcite de trunchiurile stejarilor seculari, dune de nisip și cai sălbatici. Relaxează-te pe nisipul fin al plajelor virgine din Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră. La finalul zilei surprinde cel mai spectaculos apus ce îmbracă întregul ținut în nuanțe intense de portocaliu.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Seniori – tarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Seniori – tarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru toti – tarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru toti – tarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net