Oficialităţile promit autostrăzi, românii stau în coadă pe DN1

Ultima actualizare:

    Iarăși a fost coadă de mașini spre munte
Iarăși a fost coadă de mașini spre munte

Carmen Iohannis a fost o apariție șic de Ziua Micii Uniri, care a înseninat puțin atmosfera sobră de la Iași. Este prima apariție în public, în România, a cuplului prezidențial după ce Klaus Iohannis a câștigat alegerile pentru al doilea mandat la Cotroceni. Evenimentele dedicate Zilei Unirii Principatelor Române s-au desfășurat în Piaţa Unirii din Iași, unde au venit mai mulţi ieşeni supăraţi care au huiduit oficialităţile.

Ei au agitat mai multe bannere pe care erau mesaje către clasa politică actuală :„Moldova nu vrea să fie periferia ignorată a României”, „Centralismul sărăceşte Moldova”, „Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, „Ridică-te Ştefan şi vezi-ţi fiii cum trăiesc în sărăcie”. Un grup din mulţime a huiduit şi fluierat în timpul discursului şefului statului, în timp ce susţinătorii acestuia îl aplaudau. La un moment dat, unii participanţi au început să scandeze “Vrem autostradă”. În discursul rostit în faţa miilor de ieşeni prezenţi la manifestări, preşedintele Klaus Iohannis a spus că România are nevoie de Autostrada Unirii, fără de care Moldova nu va putea recupera decalajul economic.

Carmen Iohannis a fost prezentă la festivitatea de la Iași
Carmen Iohannis a fost prezentă la festivitatea de la Iași

Şi nu doar autostrada Moldova este o prioritate, ci şi cea spre Braşov. Bucuroşi că au mai prins o zi liberă, românii de rând au fugit care unde au putut, după buget! DN1 spre Valea Prahovei a fost iar luat cu asalt de zeci de maşini care au aşteptat ore bune în trafic. Coloana începea încă din dreptul oraşului Câmpina şi continua pe kilometri întregi până la ieşire din Predeal. Echipajul de la Poliţia Rutieră care supraveghează circulaţia pe DN1 din elicopter a surprins imagini spectaculoase cu ”şarpele” de maşini care se îndreaptă spre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net