Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița avea antecedente în țara natală!

Ultima actualizare:

    Johannes V. ar fi răpit-o și ucis-o pe Adriana FeraruFoto: RTV
Johannes V. ar fi răpit-o și ucis-o pe Adriana FeraruFoto: RTV

Johannes Visscher , olandezul în vârstă de 47 de ani considerat principalul suspect în cazul fetiței ucise vineri în Dâmbovița, avea antecedente. Bărbatul, care s-a sinucis luni (23 septembrie), a fugit în țara natală după ce ar fi omorât-o pe Adriana Feraru.

El și-a pus capăt zilelor intrând cu mașina într-un TIR. Se pare că olandezul avea antecedente. Acesta închiria mașini, se deplasa în zone rurale, racola fetițe și le abuza. Informațiile ar fi fost confirmate și de poliția olandeză, potrivit observator.tv. Johannes Visscher a mai fost suspectat de pedofilie și în trecut. Există informații care arată că bărbatul acționa după un mod asemănător precum cel din România. Din cauza trecutului său, el se afla în atenția poliției olandeze, lucru care l-ar fi împins de acum câțiva ani să se mute în alte țări, inclusiv în România, unde ar fi intrat de mai multe ori pe parcursul ultimilor trei ani. 

Criminalul a ucis-o pe Adriana în doar 30 de minute de la răpire

Adriana Feraru a fost răpită în timp ce se întorcea de la școală. Fetița de 11 ani mai avea doar 300 de metri până acasă. Individul care a răpit-o a acționat foarte repede. Puțin după ora 17:00, camerele de supraveghere au suprins-o pe copilă plecând din curtea școlii. La ora 17:14, olandezul intră în comună pe Drumul 57 și intră pe strada Ivanca. La ora 17 și 15, mașina lui a fost văzută pe alte camere. A trecut prin fața unei case unde cu doar un sfert de oră mai devreme, fratele Adrianei repara un gard. Un minut mai târziu, ultimele clipe ale Adrianei înainte de dispariție au fost surprinse pe cameră. Momentul răpirii nu a fost surprins, pentru că nu existau camere în acea zonă.

La ora 17 şi 17 minute, maşina olandezului apare din nou în dreptul primăriei. De această dată, pe scaunul din dreapta se vede silueta unei persoane îmbrăcată în pantaloni roz. Şoferul pare că o forţează pe pasageră să stea cu capul în jos, pentru a nu fi văzută de trecători. Maşina trece la un moment dat chiar prin faţa casei Adrianei. La ora 17 şi 19 minute, maşina olandezului părăseşte Gura Şuţii. 

„Am stabilit traseul de pe care a plecat şi intervalele orare. Din cauza aceasta ne-am şi axat cercetările şi căutările, de dimineaţă, pe această zonă”, a declarat Sorin Păun, șeful Poliției Dâmbovița. 

Citește și

Olandezul suspectat că ar fi ucis fetița din Dâmbovița s-a sinucis. A intrat cu mașina într-un TIR

Cine este cetățeanul olandez, principalul suspect în cazul crimei din Gura Șuții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net