Olguţa Vasilescu, «ţinută excepţională» la nuntă. Dăncilă a fost însă criticată: «Broderia e un kitsch»

Ultima actualizare:

    Dansul mirilor:  Claudiu Manda  şi Olguţa Vasilescu Fotografii: Facebook / Lia Olguţa Vasilescu
Dansul mirilor: Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu Fotografii: Facebook / Lia Olguţa Vasilescu

Mare nuntă în Dolj! 517 invitaţi, printre care Liviu Dragnea, liderul PSD, şi premierul Viorica Dăncilă, le-au urat sâmbătă “Casă de piatră!” miresei Olguţa Vasilescu şi mirelui Claudiu Manda. Oaspeţii s-au bucurat de un meniu oltenesc (din care n-au lipsit sarmalele şi friptura) şi de vocea Loredanei Groza, care le-a cântat însurăţeilor faimoasa piesă “Bună seara, iubito!”.

Cum era de aşteptat, mireasa a fost în centrul atenţiei. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu mâneci şi o broderie în partea de sus, Lia Olguţa Vasilescu a fost pe placul designerului Maria Simon, care a analizat pentru Click! ţinutele de la nuntă.

„Mireasa este excepțională, decentă, deosebită, rafinată. A ales să își acopere brațele, și-a ascuns decolteul, însă tot a ieșit în evidență. I se potrivește foarte bine și îmi place și coafura ei. Machiajul e delicat, nota 10”, apreciază designerul. 


    Lia Olguţa Vasilescu a fost lăudată de designerul Maria Simion pentru ţinuta aleasăfoto: Facebook
Lia Olguţa Vasilescu a fost lăudată de designerul Maria Simion pentru ţinuta aleasăfoto: Facebook

«Rochia doamnei Dăncilă e încărcată, iar broderia e kitsch»

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Viorica Dăncilă, însă. Premierul României a fost criticat de Maria Simon, care a declarat că rochia lui Dăncilă e prea încărcată, iar broderia e un kitsch. Şi iubita lui Liviu Dragnea a fost analizată de designer, care a lăudat-o pentru alegerea făcută.

“Rochia doamnei Dăncilă, mă scuzați, dar nu e prea potrivită. Este foarte încărcată pentru vârsta ei, iar broderia este kitsch. Aș fi mers pe o singură culoare și ceva mai decent. A ieșit prea mult în evidență, dar în sensul negativ. Iubita lui Dragnea este îmbrăcată foarte bine, a ales o rochie dintr-un material scump, decoltată și lungă. Este o fată finuță, iar rochia în stil franțuzesc i se potrivește mănușă. Felicitări și pentru coafură”, completează Maria Simion. 

Uite cum se distrară invitaţii la nunta Olguţei Vasilescu! 

Lia Olguţa Vasilescu (44 de ani), fost primar al Craiovei şi fost ministru al Muncii, îi spusese “Da” lui Claudiu Manda (43 de ani), deputat şi candidat la alegerile europarlamentare, pe 24 februarie, de Dragobete, înainte de Postul Paştelui. Şi Olguţa, şi Claudiu au mai fost căsătoriţi, fiecare având câte un copil din căsătoria anterioară.  Cei doi miri au făcut sâmbătă petrecerea de nuntă, la restaurantul “Riviera Ballroom” din comuna Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova. De altfel, de organizarea petrecerii s-a ocupat Ovidiu Flori, naş de cununie şi primar al Işalniţei. 517 invitaţi, colegi de partid, parlamentari, membri ai familiei şi apropiaţi, au fost prezenţi la zaiafet. Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au dat tonul distracţiei cu dansul mirilor. Apoi, însurăţeii au dansat pe melodia ”Bună seara, iubito”, interpretată de diva Loredana Groza, care i-a încântat pe invitaţi cu piesele ei faimoase. 

La ora 20.00, în local şi-au făcut apariţia Liviu Dragnea (56 de ani), liderul partidului de guvernământ, şi iubita sa, Irina Tănase (26 de ani). Tot atunci au sosit şi Viorica Dăncilă, premierul României, şi soţul ei. Când cei doi fruntaşi PSD au intrat în sală, a început rumoarea. “Uite, veniră! Veni Dragnea, e cu iubita, o ţine de mână. Uite-o şi pe Dăncilă! Uite, nu-i aduseră flori!”, şuşoteau invitaţii, scrie adevarul.ro. Dragnea şi Dăncilă au făcut zeci de fotografii şi au socializat cu mesenii, care au stat la rând ca să le strângă mâna celor două personaje. Încadrându-l pe şeful PSD, mireasa şi mirele au cântat cu foc imnul echipei de fotbal Universitatea Craiova, campioana unei mari iubiri. De la party n-a lipsit Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD, care a venit însoţit de o domnişoară înaltă.

Lia Olguţa Vasilescu a fost lăudată de designerul Maria Simion pentru ţinuta aleasă
Lia Olguţa Vasilescu a fost lăudată de designerul Maria Simion pentru ţinuta aleasă

Click! spune

Conform prezentării de pe site-ul localului “Riviera Ballroom”, decorul este “un mix între modern şi retro inspirat subtil din America anilor ‘50, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net