Olimpicii încep sâmbătă, 27 mai, sesiunea specială de Bac

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Absolvenții de liceu olimpici și sportivi cu performanțe sunt în tensiune maximă. Mai au câteva zile până la sesiunea specială de Bac.

S-au înscris 223 de candidaţi: 144 fac parte din loturile sportive, 79 participă la competiţii internaţionale pe discipline, iar 33 vor susţine examen de admitere la universităţi din străinătate, informează Ministerul Educației.

Probele se vor da la Ploieşti, în perioada 27 mai - 10 iunie. Pentru absolvenții care spun că au fost deja acceptați la facultăți în străinătate, trebuie ca aceștia să depună dovada din partea universității primitoare.

Între 29 și 30 mai are loc proba orală la Limba și literatura română și limba maternă unde e cazul, în 31 mai va fi proba orală la limba modernă, iar în intervalul 2 - 3 iunie va fi proba de competenţe digitale. Din 6 iunie încep probele scrise. În 6 iunie e proba scrisă la Limba şi literatura română, în 7 iunie - proba obligatorie a profilului, în 8 iunie - proba la alegere a profilului şi specializării, iar în 9 iunie proba la Limba şi literatura maternă. În 9 iunie, până la ora 18.00, vor fi afişate rezultatele, iar contestaţiile vor putea fi depuse între orele 18.00 - 20.00. În 10 iunie vor fi afişate rezultatele finale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net