Deputatul Ioan Oltean e în centrul atenției, în ultima vreme. Nu numai acuzațiile DNA, de luare de mită, l-au scos în evidență, ci și relația de iubire pe care o are cu fosta șefă ANRP. Căsătorit de ani buni, deputatul are o fiică frumoasă, care, de un an, studiază în Elveția.


Taxa anuală, pe care o plătește politicianul pentru facultatea fiicei este de 50.000 de euro.

Ioan Oltean e acuzat de procurorii DNA că, în 2010, a luat șpagă 600.000 de euro de la un om de afaceri pentru ca acesta să fie despăgubit ilegal de instituția condusă, la acea vreme, de amanta politicianului, Crinuța Dumitrean.

Adevărul e că nu-i deloc ușor să plătești 50.000 de euro pe an, plus alte cheltuieli, pentru un an de facultate, în Elveția, așa cum se întâmplă în cazul fiicei lui Oltean.

Anul trecut, după ce a absolvit Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița-Năsăud, Maria (20 de ani) a devenit student la Facultatea de Management Hotelier din Lausanne, Elveția. Conform prezentării de pe site-ul oficial, universitatea cu pricina este lider mondial în formarea managerilor de hotel. Prin urmare, și taxa aferentă este pe măsură. Adică, circa 50.000 de euro pe an.

ecole_2.jpg

maria oltean universitate elvetia ioan
Acesta este campusul universității unde studiază Maria Oltean

Și asta nu e tot. Campusul universității chiar arată ca un hotel, oferind condiții de lux studenților, având dotări moderne, patru restaurante și multe altele. Înconjurat de păduri, campusul se află la doar zece minute de Lausanne și o oră de Geneva.

 
 
Loading...