Om de afaceri dispărut în apele Crişului

Ultima actualizare:

    Radio Transilvania Aleșd
Radio Transilvania Aleșd

Căutări dramatice în Bihor, unde un şofer a dispărut în apele unui râu acum cinci zile. Pompieri, scafandri şi voluntari scotocesc zona în încercarea de a-l găsi pe om. Bărbatul a căzut din motive încă neştiute cu maşina în râu, dar numai autoturismul a fost găsit.

Un șofer a căzut cu maşina în Criș pe drumul dintre Aleșd și Aștileu. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul direcției, din cauza vizibilității reduse (ceață densă), și s-a răsturnat cu mașina într-un canal care alimentează centrala din zonă. Pompierii au fost alertați de un localnic. Ajunși cu operativitate la locul accidentului, aceștia au găsit doar autoturismul răsturnat și grav avariat, însă nici urmă de șofer.

Se pare că la volanul autoturismului VW Touareg se afla omul de afaceri Florin Groza, informează România TV.

Operaţiunea, desfăşurată în condiţii dificile (curenţi foarte puternici şi vizibilitate redusă), a implicat cercetarea amănunţită a unei suprafeţe de aproximativ patru kilometri pe râul Crişul Repede, căutările efectuându-se inclusiv în lacul de acumulare Lugaş.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net