Omar Hayssam face dezvăluiri din închisoare

Ultima actualizare:

    Omar Hayssam este condamnat la 23 de ani şi patru luni de închisoare, în trei dosare
Omar Hayssam este condamnat la 23 de ani şi patru luni de închisoare, în trei dosare

Cum ajung după gratii, cum le vine inspirația și se apucă să scrie. Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, este ultimul din lunga listă de încătușați care își scriu amintirile din celulă.

Omar Hayssam, care a fost condamnat pentru terorism, a preluat modelul altor detinuți precum Adrian Năstase, Ovidiu Vîntu sau Dan Voiculescu și a început să facă dezvăluiri pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Prima sa se numește ”Machiavelism - Traian Băsescu și aghiotantul său”. Hayssam povesteste cum a ajuns să fie un afacerist invidiat în România.

Apoi, mai spune deținutul, în noiembrie 2004, în plină campanie electorală, ar fi fost ”luat prin surprindere de un număr mare de polițiști care au început să îmi cotrobăie prin casă, la sediul biroului meu și prin birourile unor apropiați de-ai mei, după acte.”

După acest episod și-a făcut apariția Mohammad Yassin - afirma Hayssam - care a spus că îl cunoaște pe Traian Băsescu. 

”Pe data de 03.11.2004, după descinderile și neliniștea care s-a creat în jurul meu, a apărut la biroul meu cetățeanul Mohammad Yassin, la vremea respectivă neștiind cine este acesta. S-a prezentat ca fiind vice-președintele Uniunii Arabilor din România, erijandu-se într-un apărător al cetățeniilor de origine arabă. Mi-a spus că mi se pregateste un dosar mare. Mohammad Yassin s-a oferit să mă ajute să îmi rezolv problema cu acest dosar, susținând că îl cunoaște pe Traian Băsescu care ar fi dispus să intervină după ce va fi ales președinte”, a scris Omar Hayssam pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

Sirianul susține că, după răpirea jurnaliștilor români, susține că ar fi donat Partidului Democrat aparatură medicală în valoare de 100.000 de dolari.

”Mohammad Yassin se plângea mereu că în partid nu sunt bani și că el și-a cheltuit toți banii sprijinind partidul și alegerile. Discuta zilnic cu Băsescu la telefon, în fața mea. Acesta discuta cu Elena Udrea și Emil Boc și era evident că avea legături puternice cu aceștia. Am decis să donez PD-ului echipamente medicale în valoare de peste 100.000 de dolari americani. Le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector 1, impreuna cu Mohamed Munaf si Mohammad Yassin. Am plecat fără nici o chitantă, ca de fiecare dată”, scrie Hayssam, citat de aceeași sursă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net