«Omul-Paiangăn» a ameninţat iar că se sinucide

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A recidivat! Bărbatul din Cluj care a ameninţat, în noiembrie 2012, că se aruncă de pe biserică pentru că nu are casă, a făcut din nou circ. Oamenii s-au strâns să-l vadă pe "Omul-Paiangăn", poreclit aşa de o bătrână care şi-a asumat, toamna trecută, rolul de negociator şi a reuşit, cu replici haioase, să-l convingă pe tânăr să renunţe la sinucidere.

Supărat că riscă să rămână fără casă, Mircea Boldi (35 de ani) s-a cocoţat, marţi seară, pe o clădire din centrul Clujului. Bineînţeles, nu înainte să îşi facă curaj cu câteva păhărele de alcool. El a spus că se aruncă în cap dacă primarul Emil Boc nu vine să stea de vorbă cu el. Însă, înainte ca primarul să ajungă şi să negocieze cu el, a apărut vecina care l-a salvat data trecută.

Aprilie 2013- Femeia, care a avut pentru a doua oară rol de negociator, a spus că poliţia ar trebui să o premieze

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Nici acum, bătrâna nu a fost impresionată deloc de intenţiile bărbatului care ameninţa că se sinucide. „Ce-ai făcut, Omul-Paiangăn? Hai jos, măi trântore! Hai, măi fraiere, jos!„ a strigat, iar, bătrânica spre amuzamentul oamenilor strânşi în zonă. După o jumătate de oră, edilul Emil Boc a ajuns la faţa locului şi i-a promis bărbatului că va găsi o soluţie pentru problemele lui, cu condiţia să coboare de pe clădire. „Omul-Paiangăn" s-a conformat şi, în ciuda orei târzii, el a fost primit în audienţă de Emil Boc, în biroul său de la Primărie, pentru a încerca să îi îndeplinească revendicările.

Click!spune

Mircea Boldi ameninţă de mai mulţi ani că se sinucide, urcându-se mereu pe diferite clădiri din Cluj. La sfârşitul anului trecut, el s-a căţărat pe acoperişul bisericii Ioan Bob. Atunci, el a fost apostrofat de o vecină, care l-a şi "botezat". "Dă-te jos, mă prinţule! El îi omu' paiangăn!", striga bătrâna în stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net