Operat după ce a stat o săptămână cu o sticlă în fund

Ultima actualizare:

    Medicii infectați sunt internați
Medicii infectați sunt internați

Un tânăr de 29 de ani, din zona Bazinului Dornelor, județul Suceava, a stat o săptămână cu o sticlă de 330 ml de suc în anus. În cele din urmă, a ajuns la spital, iar o „armată” de medici de la Spitalul Județean Suceava a muncit să-l salveze, înainte ca ocluzia intestinală să-i pună în pericol viaţa, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a recurs la ajutorul medicilor, după ce n-a reușit să-și scoată sticla din fund, iar durerile au devenit insuportabile. El n-a precizat însă, cauza care-i provoacă dureri. Astfel că, în urmă cu două zile, s-a prezentat la spital, acuzând dureri puternice în partea dreaptă a abdomenului.

Inițial, medicii au crezut că e vorba de o tumoră abdominală, însă, la computerul tomograf, s-a văzut sticla. Aceasta îi produsese ocluzie intestinală și peritonită, el fiind operat de urgență. În final, bărbatul le-a mărturisit medicilor că nu-și aduce aminte cum și-a băgat sticla în anus, pentru că era prea beat.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net