Operaţiile copilotului lui Adrian Iovan au fost amânate. Vezi de ce au luat medicii această decizie

Ultima actualizare:

    Copilotul Răzvan  Petrescu a suferit  fracturi la ambele  picioare. El a fost  operat şi este stabil (fotografii: Mediafax / Mircea Petrescu)
Copilotul Răzvan Petrescu a suferit fracturi la ambele picioare. El a fost operat şi este stabil (fotografii: Mediafax / Mircea Petrescu)

Veşti îngrijorătoare pentru copilotul care s-a aflat alături de Adrian Iovan în avionul groazei. Răzvan Petrescu este cel mai grav rănit dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, iar medicii au decis, astăzi, să amâne operaţiile cu o săptămână.

Tatăl tânărului de 23 de ani a declarat cu o zi în urmă că după ce şi-a vizitat fiul la spital i s-a părut că starea acestuia de sănătate s-a ameliorat de la momentul accidentului. Cu toate aceste, medicii rămân rezervaţi, mai ales că Răzvan Petrescu a pierdut mult sânge. Copilotul lui Adrian Iovan va fi supus la trei intervenţii chirurgicale, însă deocamdată medicii au hotărât să amâne aceste operaţii.

Potrivit specialiştilor, el a suferit o insuficienţă circulatorie, provocată de o hemoragie importantă şi înainte de a fi operat, acesta trebuie stabilizat.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net