Mirela Retegan a reușit să facă din joacă o adevărată meserie. Tanti Prezentatoarea și Gașca ei Zurli distrează de mai bine de zece ani copiii din România. Creatoaera acestui fenomen național anunță cu surle și trâmbițe că este în căutare de noi animatori.

„Mai facem o strigare pentru cursurile de animatori. Acum 2 săptămâni am primit un mesaj minunat de la o studentă din Cluj. Mă ruga să o învăț niște jocuri pentru că își dorește să facă asta la spitalul de copii. Ne-am văzut, am înățtat-o, a fost, s-a descurcat și mai vrea”, își începe Mirela Retegan anunțul făcut pe paginile sale de facebook.

„Mie, animația pentru copii mi-a schimbat viața”

mirela retegan gasca zurli
Mirela Retegan a pus bazele Găștii Zurli în 2006. Acum, personajele create de ea, sunt îndrăgite de toții copiii
foto: arhiva personală

 

„Mie, animația pentru copii mi-a schimbat viața. Deși tata mă tot trimitea să-mi caut «serviciu sigur», eu am știut că pot să fac o meserie din jucatul cu copiii. Am transformat asta într-o mișcare. Suntem gata, eu și colegii mei din Gască, să dăm mai departe. Vino la cursuri și, cine știe, poate chiar intri în echipă. Trimite-ne o scrisoare de intenție pe contact@zurli.ro. Cine știe, poate chiar schimbăm niște vieți, deschidem niște drumuri”, a mai scris Mirela.

Creatoarea Găștii Zurli sau Tanti Prezentatoarea cum o știu copiii anunță că aceste cursuri sunt gratis și vor fi luați în calcul toți cei care au chef nebun să se joace cu cei mici.

loading...
Loading...