Oprescu, încă 30 de zile în arest

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu rămâne momentan în arest, până la pronunţarea definitivă a sentinţeiFoto Click!
Sorin Oprescu rămâne momentan în arest, până la pronunţarea definitivă a sentinţeiFoto Click!

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro, a decis, miercuri, Tribunalul București, decizia nefiind definitivă

Tribunalul Bucureşti a admis propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă a lui Sorin Oprescu.

Instanţa a dispus şi prelungirea arestului preventiv pentru Cristian Stanca, fostul șofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic în Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae şi Florin Șupeală, directorul general și respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Mogoșoaia, și pentru omul de afaceri Claudiu Bengalici.

De asemenea, Tribunalul Bucureşti a decis ca Bogdan Cornel Popa, directorul Administraţiei Cimitirelor şi Romeo Albu să rămână în arest al domiciliu încă 30 de zile.

Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată atât de edilul suspendat al Capitalei, cât şi de ceilalţi şapte inculpaţi din dosar.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net