Oprescu ținut în suspans. Află abia marţi dacă va fi eliberat

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu a fost arestat pentru luare de mită
Sorin Oprescu a fost arestat pentru luare de mită

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, e nevoit să se întoarcă în Arestul Poliției Capitalei și să așteptă până mâine o decizie a Curții de Apel în ceea ce privește eliberarea sa. Magistrații au declarat că au nevoie de timp pentru a decide dacă îl eliberează pe Oprescu din arest sau dacă menține măsura Tribunalului București.

Suspansul crește în cercul lui Sorin Oprescu. Acesta aștepta ca magistrații Curții de Apel să decidă azi eliberarea sa din arest și cercetarea sub control judiciar. Însă, judecătorii au amânat pentru mâine luarea unei decizii în cazul său. Deși Curtea a ascultat pledoariile celor două tabere vreme de două ore, magistrații nu au putut decide azi nici într-o direcție, nici în alta.

Avocaţii lui Sorin Oprescu au cerut înlocuirea arestului preventiv cu controlul judiciar sau cu arestul la domiciliu, contestând decizia luată în 25 septembrie, la Tribunalul Bucureşti. Apărarea a solicitat instanţei să ţină cont şi de afecţiunile grave de care suferă Sorin Oprescu şi a făcut apel în susţinerea cererii la decizii ale ICCJ şi ale Curţii Europene. Sorin Oprescu e în arest preventiv din 6 septembrie pentru acuzația de luare de mită.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net