Oprescu va contesta interceptările făcute de SRI în dosarul său

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție
Sorin Oprescu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va contesta în instanţă interceptările făcute de SRI în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, scrie news.ro.

„Vom contesta aceste probe. Şi în această cauză, DNA a avut sprijinul Serviciului Român de Informaţii când a pus în aplicare acele măsuri de supraveghere şi de interceptare. Va conta pentru că reprezintă aproximativ 30 la sută din materialul probator pe care se susţine acuzaţia, atât cu privire la domnul Oprescu cât şi cu privire la ceilalţi inculpaţi din această cauză, în sarcina cărora sunt mai mute interceptări. În sarcina domnului Oprescu sunt patru interceptări ambientale”, a declarat avocatul lui Oprescu, Viorel Mocanu.

Sorin Oprescu a mers joi la Consiliul Superior al Magistraturii, alături de avocatul său, pentru a formula o plângere în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucureşti, care în septembrie 2015 a respins contestaţia edilului la decizia de arestare preventivă.

Oprescu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie pe 20 noiembrie 2015, alături de mai mulţi angajaţi ai Primăriei Capitalei, printre care fostul şef de la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Cornel Bogdan Popa.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracţional organizat, constituit de Bogdan Popa, care avea ca scop darea şi luarea de mită din sume provenite din bugetul municipalităţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net