Opriți la trecerea cu calea ferată! Polițiștii sunt cu ochii pe șoferi

Ultima actualizare:

    Polițiștii au acționat în 15 județe ale țării la trecerile de cale ferată (foto:cugetliber.ro)
Polițiștii au acționat în 15 județe ale țării la trecerile de cale ferată (foto:cugetliber.ro)

Razie de amploare a polițiștilor! Marți, Poliţia Română a organizat o acţiune, în 15 judeţe, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti la trecerile cu calea ferată.

Astfel, 400 de poliţişti de la rutieră şi de la transporturi, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere şi a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au acţionat în zona trecerilor la nivel cu cale ferată din judeţele Argeş, Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Mureş, Neamţ, Olt, Sălaj, Timiş, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 12 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au fost aplicate 1.325 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 222 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Șoferii care nu s-au asigurat au fost trași pe dreapta. Cei care au fost inconștienți și nu au mai așteptat ca barierele să se ridice și și-au continuat drumul printre ele sau au depășit pe calea ferată sau la mai puţin de 50m de aceasta au rămas fără permis pentru 90 de zile, fără drept de contestație. Acțiunile polițiștilor vor continua și în zilele următoare.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net