Un şofer din Constanţa a reuşit să provoace haos în trafic. A lovit 8 maşini după care a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat autoturismul. Poliţiştii l-au identificat, dar nu au reuşit să-l prindă, el fiind în continuare căutat. În urma acestui incident, trei persoane au fost rănite.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, după ce mai multe maşini aflate pe strada Delfinului au fost lovite de un conducător auto. După producerea evenimentului, şoferul respectiv a abandonat maşina şi a fugit, el fiind căutat de poliţişti.

Persoanele rănite erau pietoni

Oamenii legii au constatat că opt maşini au fost avariate, dar nu se ştie deocamdată dacă şoferul a pierdut controlul volanului sau a intrat intenţionat în maşinile parcate. Ulterior, IPJ Constanţa a transmis că trei persoane au fost rănite în urma evenimentului.

Cei trei erau pietoni. Doi dintre ei au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu ambulanţele, după ce au suferit traumatisme şi escoriaţii (n.r. ulcerare uşoară a pielii sau a mucoaselor), iar o femeie a ajuns la unitatea medicală cu mijloace proprii după ce a suferit un traumatism la mână.

 
 
Loading...