Oroare în Italia! Un român a violat și a bătut o fetiță de nici 2 ani până a omorât-o. Ce explicații a dat polițiștilor

Ultima actualizare:

    Gabriel Robert Marincat împreună cu partenera sa de viață și fetița acesteia  Foto: observatornews.ro
Gabriel Robert Marincat împreună cu partenera sa de viață și fetița acesteia Foto: observatornews.ro

Un român a șocat Italia! Sătul de plânsetele fetiței partenerei sale, bărbatul a violat-o pe micuța de aproape 2 ani și a bătut-o până a lăsat-o fără suflare.

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Cabiate (Como), unde românul trăia împreună cu partenera sa de viață, o italiancă ce avea o fetiță de 18 luni dintr-o relație anterioară. Fără să ştie ce se întâmplă în lipsa ei, femeia mergea liniştită la muncă, lăsând-o pe micuţă în grija bărbatului în care avea încredere totală, scrie adevarul.ro.

A bătut-o până copila a vomitat

Numai că, mama copilului nu știa că pe bărbat îl cam deranja când fetița se punea pe plâns. Ultima dată când femeia s-a dus la serviciu, pe 11 ianuarie, la Monza, s-a întâmplat nenorocirea. Rămas singur cu copila, Gabriel Robert Marincat (25 ani) s-a înfuriat din nou că micuţa nu se mai oprea din plâns şi a luat-o la bătaie. S-a oprit doar atunci când copila a început să vomite.   

Din întâmplare, la scurt timp a venit în vizită şi bunica fetiţei, Văzându-și nepoata într-o stare deplorabilă, femeia a sunat la 112, neștiind că bărbatul făcuse deja apel la medici. Din păcate, pentru fetiţă a fost târziu. A leşinat şi a început să respire tot mai greu din cauza loviturilor încasate şi a murit, în ciuda faptului că a fost transportată urgent cu un elicopter. 

„A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie” 

Ca să scape de o eventuală răspundere, bărbatul a încercat să le explice anchetatorilor că fetiţei i-a căzut în cap un reşou, dar nu a ştiut să spună cum şi în ce condiţii. Însă, a ridicat și mai multe semne de întrebare autorităților faptul că nu a cerut ajutor imediat ce copila a început să vomite. Apoi, medicii au descoperit că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie. Principalul suspect? Chiar partenerul de viață al mamei fetei. Când au examinat corpul micuţei, medicii legiști au descoperit numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, leziuni la spate şi cap și răni atribuite violenţei sexuale. Cauza morţii a fost un traumatism cranian violent. „A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie”, a fost concluzia anchetatorilor.

Românul a fost arestat sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. În curând va fi judecat şi riscă să fie condamnat pe viaţă. 

Citește și: 

Infiorător! Două copile, de 4 și 6 ani, au fost agresate sexual în plină zi, în Dorohoi

Producătorul Harvey Winstein, găsit vinovat de hărţuire sexuală şi viol

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net