Ovidiu Tender, 12 ani de închisoare cu o zi înainte de prescrierea faptelor

Ultima actualizare:

    Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 ani și 7 luni de închisoarefoto:Mediafax
Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 ani și 7 luni de închisoarefoto:Mediafax

Omul de afaceri Ovidiu tender a fost condamnat definitiv la 12 ani și 7 luni de închisoare cu executare, în dosarul Carom . Sentința Curții de Apel București vine chiar cu o zi înainte de prescrierea faptelor.

Ovidiu Tender și Marian Iancu nu au scăpat de pușcărie. Aceștia sunt acuzați de înșelăciune și spălare de bani și au fost trimiși în judecată îb 2006. Rechizitoriul a fost întocmit de fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, acuzată, printre altele, că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender să obțină o soluție favorabilă în acest dosar. Marian Iancu a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Procurorii spun că Marian Iancu și Ovidiu Tender au creat un grup infracțional organizat pentru a putea prelua controlul companiei CAROM SA ONEȘTI. Cei doi au obținut fonduri în mod fraudulos, iar compania Carom a fost prejudiciată cu 1400 de miliarde de lei vechi.

Ovidiu Tender se afla, luni (8 iunie) la locuinţa sa din comuna  Dumbrăviţa,, iar după anunţarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti poliţiştii s-au prezentat la domiciliul acestuia și l-au ridicat.

după aflarea deciziei, avocatul lui Ovidiu Tender a declarat că omul de afaceri nu se va opune în executarea ei, dar, în continuare, apărarea va încerca să obţină anularea acestei hotărâri, relatează Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net