Pacient de la Psihiatrie, mort după ce a fost bătut de un asistent medical. Procurorii au deschis o anchetă

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Moartea pacientului a survenit în data de 5 august la Centrul de recuperare neuropsihică din localitatea Călineşti, judeţul Prahova. El ar fi fost bătut în data de 1 august, după câte au descoperit procurorii.

Un bărbat cu probleme psihice a murit la Centrul de recuperare neuropsihică din localitatea Călineşti, din judeţul Prahova, după ce a fost bătut de către un asistent, notează Adevarul.ro. Parchetul de pe lângă TribunaluluI Prahova a deschis dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit unor surse din zona anchetei, pacientul mort a fost implicat pe 1 august într-o încăierare cu fratele său, şi el pacient în acelaşi centru. Un asistent medical a intervenit să-i despartă, iar ulterior l-a agresat pe cel care începuse scandalul. Se pare că agresiunea a fost una deosebit de violentă, legiştii şi procurorii urmând să stabilească toate circumstanţele abia după autopsie.

Citește pe www.adevarul.ro reacția autorităților în acest caz

Victima a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost chemat medicul centrului, care a decis să-l transfere pe pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Aici medicii au constatat ca bărbatul avea coaste fisurate, i-au dat un tratament şi l-au trimis înapoi în centru, la Călineşti, unde a decedat în ziua de 5 august. Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă încadrarea juridică s-ar putea schimba pe parcursul anchetei. La fel şi principalul suspect, având în vedere că nu este deocamdată clar cine i-a provocat rănile grave pacientului decedat: fratele său sau asistentul medical. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Castelul Corvinilor Foto Daniel Guță jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net