Pacient «sechestrat» şase ore pe masa de operaţie

Ultima actualizare:
Medicul Mugur Rizea
Medicul Mugur Rizea

Un adevărat coşmar! Asta a trăit Aurel Drugă (41 de ani), din Craiova, după ce duminică seara a stat mai bine de şase ore pe masa de operaţie pentru că medicul a refuzat să îl opereze.

Pacientul în vârstă de 41 de ani a povestit pentru adevarul.ro că a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova cu dureri în zona genitală, iar după ce a fost investigat şi diagnosticat a fost trimis pe Secţia de Urologie pentru a fi operat de urgenţă, iar imediat a fost dus în sala de operaţie.

Medicul urolog Mugur Rizea a refuzat să intervină chirurgical, pe motiv că nu avea personalul suficient şi a stat cu bolnavul timp de şase ore în blocul operator.

„Am înţeles că acel bloc operator era închis până a doua zi şi l-am rugat pe domnul doctor să mă coboare până la etajul şase să mă opereze, iar dânsul a refuzat. Aveam dureri foarte mari. Domnul doctor mi-a spus că nu are cu cine să opereze“, a povestit Aurel Drugă.

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova a demarat o anchetă în acest caz şi a declarat că medicul urolog avea obligaţia să meargă într-un alt bloc operator. „A refuzat să coboare un etaj mai jos, acolo unde era firesc să opereze. Nu era o intervenţie grea, dar pacientul din păcate a stat şase ore în sala de operaţie. Eu îmi cer iertare familiei“, a precizat Alin Demetrian, managerul Spitalului Judeţean din Craiova.


    Medicul Mugur Rizea
Medicul Mugur Rizea

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova a decis să cheme de acasă un alt medic să opereze bolnavul.Medicul urolog care a refuzat să efectueze intervenţia chirurgicală a declarat că nu este normal ca la un bloc operator să nu existe personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net