Mai multe cadre medicale, dar şi pacienţi de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean “Mavromati” din Botoşani au intrat în atenţia Poliţiei, după ce au cântat prin saloane un imn despre COVID - 19.


Situație scandaloasă în nordul țării! Distracție nepermisă în saloanele Sitalului Județean de Urgență “Mavromati” din Botoșani, unde pacienți infectați cu coronavirus și cadre medicale au cântat dansat și au împreună. În versurile cântecului sunt ironizate condiţiile din spital, scrie botosaneanul.ro.

"S-avem după ce bea apă"

Imnul COVID-19 de la Secţia de Boli Infecţioase este o adaptare a unei melodii celebre în zonă, numită ”Hai la Botoşani”. Cei de la Infecţioase au modificat textul şi au cântat ”Hai, hai, hai la Botoşani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai.”. Totodată, au ironizat şi condiţiile din spital, în special mâncarea primită.  ”Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / şeful nostru mititel / Ne-a adus pită şi ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui şi cu salată / s-avem după ce bea apă”, au continuat oamenii să cânte. Printre versuri se chiuia şi se aplauda, oamenii fiind foarte bine dispuşi.

Printre altele, pacienții și personalul medical strigau ”Să trăiască COVID-ul!”.  După ce clipul a ajuns pe reţelele sociale, Poliţia s-a sesizat şi demarează cercetări la unitatea medicală. 
 

Vezi video pe botosaneanul.ro!

 
 
Loading...