Pacientul care s-a tarât în fața spitalului: «M-au aruncat în stradă ca pe un câine»

Ultima actualizare:

    Bărbatul care se târa pe asfalt, în fața Spitalului Județean Călărași, se numește Petre Bălan și este cioban în comuna Borcea.  Omul este văduv și are trei copiii în îngrijire.captura: observartorph.ro
Bărbatul care se târa pe asfalt, în fața Spitalului Județean Călărași, se numește Petre Bălan și este cioban în comuna Borcea. Omul este văduv și are trei copiii în îngrijire.captura: observartorph.ro

Imaginile cu un pacientul care se târăște în fața Spitalului Județean Călărași au devenit virale. În timp ce conducerea spitalului susține că pacientul era beat și că a refuzat îngrijirile medicale, pacientul spune că a fost alungat ca pe un câine din spital.

Imagini care au indignat o țară întreagă: un bărbat se târăște pe asfalt în fața Spitalului Județean Călărași. Imaginile postate luni seara (15 octombrie) pe Facebook a șocat pe internauți.

De ce pacientul se târa în fața spitalului

”Pacientul a fost adus de ambulanță fiind sub influența băuturilor alcoolice, lucru care s-a consemnat și la venirea lui. Pacientul era conștient, cooperant, echilibrat din punct de vedere hemodinamic. S-au făcut investigații. În urma investigațiilor, doamna doctor de garda a stabilit diagnosticul pentru pacient: intoxicație acută etanolică, stare de agitație psihomotorie, halenă alcoolică. S-a administrat pacientului tratament în UPU, pacientul și-a smuls branula și a părăsit camera de garda fără aviz spunând că vrea să ajungă în Slobozia, întrucât are domiciliul acolo și vine cineva să îl ducă”, a spus medicul Viorica Gheorghiță, medic-șef UPU Călărași, citat de stiripesurse.ro.

Ce spune pacientul care se târa pe sfalt

Bărbatul care se târa pe asfalt, în fața Spitalului Județean Călărași, se numește Petre Bălan și este cioban în comuna Borcea.  Omul este văduv și are trei copiii în îngrijire.

”M-au aruncat în stradă ca pe un câine pentru că nu aveam card de sănătate. Aveam dureri insuportabile de rinichi, de aceea mă târam pe jos", a declarat pacientul, pentru observator.tv. El spune că avea dureri groaznice și urina cu sânge, iar când nu a mai putut suporta durerile s-a dus la Spitalul Județean Călărași. Bărbatul a spus că a fost întrebat dacă are card de sănătate, trimitere de la medicul de familie și dacă muncește cu carte de muncă pe undeva. Omul a spus că nu are nici unul dintre aceste documente și atunci a fost trimis acasă, fără nici un tratament.

La spitalul din Călărași se fac mai multe anchete, inclusiv internă și a Poliției.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net