Pagube însemnate după o furtună puternică în Arad: acoperişuri smulse şi Spitalul Judeţean afectat

Ultima actualizare:

    O furtuna puternică a făcut prăpad în judeţul Arad
O furtuna puternică a făcut prăpad în judeţul Arad

O furtună puternică a produs pagube în mai multe zone din judeţul Arad, vineri seară (25 iunie). În municipiul Arad, mai multe acoperişuri au fost smulse de vijelie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis alerte pe telefoane cu privire la iminenţa producerii de fenomene meteo violente, cu vijelii, ploi torenţiale, grindină şi descărcări electrice. Alertele au vizat mai multe zone ale judeţului, dar în special localităţile din apropierea graniţei cu Ungaria, printre care şi municipiul Arad. Potrivit ISU, vijeliile au distrus acoperişuri de case şi blocuri, inclusiv al clădirii unei facultăţi din cartierul Confecţii.

Autorităţilor au declarat că s-a intervenit, în jurul orei 23.30, la Spitalul Judeţean din Arad „unde o parte a anvelopării clădirii s-a prăbuşit. De asemenea, se mai intervine pe trei străzi din municipiu pentru eliberarea lor de arborii căzuţi”, notează digi24.ro.

Mai mult, ISU a precizat că a trimis toate echipele disponibile pe teren pentru a remedia problemele, inclusiv la copaci rupţi care au căzut pe linii de electricitate sau au blocat drumuri. Între drumurile afectate de căderi de copaci este DN 79 Arad – Oradea.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net