Congresul PSD se desfășoară sâmbătă, în condiții de pandemie, adică prin videoconferință. Acest detaliu nu le-a împiedicat însă pe cele mai importante figuri feminine ale partidului să-și aleagă cu grijă ținutele cu care vor apărea pe ecranele celor 1.500 de delegați. Gabriela Firea a mers pe mâna sobrietății, în vreme de Olguța Vasilescu a ales o ținută mai îndrăzneață.


Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentul este organizat online, cu 39 de centre de vot teritoriale, la care participă peste 1.500 de delegaţi.

Marcel Ciolacu și echipa acestuia își țin discursurile de la Palatul Parlamentului, acestea fiind transmise prin sistem de videoconferință. Prilej pentru cele mai importante figuri feminine din echipa președintelui intermiar al partidului să transmită un mesaj inclusiv prin ținuta adoptată.

Gabriela Firea, rochie clasică

Gabriela Firea (48 de ani), în prezent primar general al Capitalei și candidat pentru un nou mandat, a ales o rochie bleumarin închis, până la nivelul genunchilor, ușor încrețită la nivelul taliei, cu mâneci trei sferturi și decolteu bărcuță. Firea a ales o coafură lejeră și și-a accesorizat ținuta cu o geantă plic violet și pantofi grena. Singurul element îndrăzneț al acestei ținute clasice îl reprezintă fermoarul lung de la spate, lăsat de designer la vedere.

gabriela-firea-rochie.jpg

gabriela firea in rochie bleumarin
Gabriela Firea l-a însoțit pe liderul interimar PSD Marcel Ciolacu la congresul PSD
foto: Inquam Photos

 

gabriela-firea-inquam.jpg

gabriela firea cu spatele
Fermoarul la vedere, singurul element îndrăzneț la acestei ținute clasice pe care a ales-o Gabriela Firea
foto: Inquam Photos

 

Olguța Vasilescu, în culori îndrăznețe

Olguța Vasilescu (45 de ani), fost ministru al Muncii și candidat la primăria Craiovei, a ales o ținută mai îndrăzneață. Rochia lungă până la nivelul genunchilor, cu mâneci trei sferturi, are partea de jos jumătate albă, jumătate corai. Talia este marcată cu o centură lată, multicoloră. Vasilescu și-a accesorizat ținuta cu o geantă de umăr și pantofi albi decupați în față și cu tocul corai.

olguta-vasilescu-rochie.jpg

olguta vasilescu in rochie alba
Olguța Vasilescu a ales o rochie albă cu accente corai
foto: Inquam Photos

 

Citește și:

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu când a intrat în politică. Imagini uitate

Doina Federovici, design clasic cu note moderne

Doina Federovici (46 de ani), senator, a ales o ținută alb-bleumarin, cu câteva note moderne în design. Federovici a apărut la Palatul Parlamentului într-un deux-piѐces bleumarin, cu sacou fără guler, cu marginea ondulată până la nivelul nasturilor, și cu o bluză albă asimetrică în partea de jos. Susținătoarea lui Ciolacu și-a accesorizat ținuta cu pantofi negri, geantă de mână gri și o broșă argintie. Asemenea liderului interimar PSD, Federovici a purtat o mască de protecție inscripționată cu sigla partidului.

doina-fedorovici-inquam.jpg

doina federovici in costum bleumarin
Doina Federovici a ales un deux-piѐces bleumarin, cu o bluză asimetrică
foto: Inquam Photos

 

Oana Florea, ținută de vară

Oana Florea (45 de ani), deputat, a ales o ținută simplă, de vară, fustă albă creion până la nivelul genunchilor și o cămașă albă cu mâneci trei sferturi și nasturi numai în partea de sus. Florea și-a completat ținuta cu o geantă de mână Lacoste gri închis și pantofi gri deschis.

oana-florea-mediafax.jpg

oana florea si gabriela firea
Oana Florea (stânga) a ales o ținută complet albă, accesorizată cu o geantă Lacoste gri
foto: Mediafax
 
 
Loading...