Pare scenariu de film, dar e realitate! A mers să-și asiste soția la naștere și aproape a fost el cel operat

Ultima actualizare:

    Asistentele l-au pregătit  temeinic pentru a-l duce  în sala de operaţii
Asistentele l-au pregătit temeinic pentru a-l duce în sala de operaţii

A vrut să-i fie aproape nevestei, care se pregătea să aducă pe lume al doilea copil, şi era s-o păţească! Un braşovean a mers la un spital privat, cu dorinţa de a-şi asista soţia la naştere. Alexandru Niţă a fost aproape să fie operat, deşi nu suferea de nici o afecţiune.

Situaţie incredibilă semnalată de un bărbat din Braşov. Alexandru Niţă a vrut să fie alături de soţie, care urma să nască al doilea copil, şi a mers cu ea la Spitalul Regina Maria din oraşul de sub Tâmpa, scrie adevarul.ro. 

„Eu am completat un formular, «Acord informat acces aparţinător», unde am trecut numele meu şi CNP-ul, actul medical la care voi asista (naştere prin cezariană), numele soţiei şi CNP-ul ei”, povesteşte tânărul.„O asistentă m-a dus într-o cameră, la etajul doi. Acolo mi-a solicitat să fac duş şi să îmbrac un halat de intervenţie. Am informat-o că făcusem duş în acea dimineaţă, însă a insistat că nu pot intra în sala de operaţii fără să fiu dezinfectat. După ce am făcut duş, a venit o altă asistentă şi m-a întrebat dacă am emoţii”, a relatat bărbatul.

I-au recoltat sânge şi i-au pus branulă

Deşi omul a explicat de ce se află în spital, asistenta i-a spus că ar trebui să îi recolteze o probă de sânge. Alexandru Niţă a devenit din ce în ce mai nedumerit: „Înainte de a-mi administra, prin branulă, antivomitiv şi calmant, m-au întrebat dacă sunt epilat pe abdomen şi le-am spus că nu. Dânsele au solicitat ajutorul unui coleg, care a adus un aparat de bărbierit. Asistenta m-a întrebat ce operaţie urmează să mi se facă şi i-am spus, uimit, că nu mi se va face nici o intervenţie. Au râs şi am realizat că ele, de fapt, mă pregăteau de operaţie şi că nu se uitaseră pe fişe. Când au realizat că e vorba despre o neînţelegere gravă, mi-au cerut să mă schimb. Apoi am fost condus în sala de operaţii, unde soţia mă aştepta îngrijorată”, adaugă braşoveanul.

Reprezentanţii reţelei Regina Maria susţin că au opt filtre de siguranţă, pentru ca, în asemenea cazuri, persoanele să nu fie puse în pericol: „În cazul de faţă, colegii noştri au identificat fluxul corespunzător situaţiei, persoana a fost scoasă din circuit în siguranţă şi redirecţionată către zona potrivită”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net