Părinţii amantei primarului Nichita: "A îmbolnăvit-o psihic nenorocitul ăsta"

Ultima actualizare:

    Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge Foto Click!
Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge Foto Click!

Părinţii Adinei Samson, amanta primarului Gheorghe Nichita, au povestit că în jurul apartamentului în care locuiau se aflau mereu maşini de poliţie şi că fiica lor a ajuns să umble pe la medicii din cauza stresului la care a fost supusă de edilul PSD.

Părinţii Adinei Samson locuiesc în acelaşi apartament cu fiica lor, în Iaşi. Deşi veşnic în jurul blocului se aflau maşini de poliţiei, oamenii au început să pună totul cap la cap de abia în ultimele zile. 

"Eu acum mi-am dat seama ce caută două maşini de circulaţie, undeva la un colţ cu intrare aici, că-i cu sens unic. Puteai să te duci să-i prinzi acolo, pe şoferi. De ce ai intrat? Na, amendă. Dar tu stai aici ca să te văd eu? Cum ar fi să… pui un miliţian paznic la un bloc să prinzi hotul? Cam aşa ceva. Înseamnă că-i demult doamna Adina filată… De vreo doi ani, din 2013, de la sfârşitul lui 2013, am înţeles. De atunci, da. El a făcut o obsesie", a spus tatăl Adinei Samson. 

Umbla prin medici din cauza stresului la care a supus-o Nichita

În plus, bărbatul a povestit că oamenii lui Nichita umblau peste tot după fata lui şi au hărţuit-o inclusiv la spitalul unde mergea pentru a se trata, femeia fiind bolnavă din cauza stresului, conform adevarul.ro.

"A îmbolnăvit-o nenorocitul ăsta, a îmbolnăvit-o psihic. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mâncare la ea, şi venise, acolo, chipurile o prietenă să vadă, o colegă de-a ei, nu-i mai dau numele, şi venise şi prietena ei, o urmărea să vadă ce face în spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o tragă de limbă şi să-i spună exact unde se duce. E psihopat ăsta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce să-i faci. Dacă pui tu şi poliţia, şi poliţia rutieră o pui… Şi ea s-a îmbolnăvit, se ducea la spital şi făcea perfuzii şi probabil că ei îi pierdeau urma, că ea se ducea dimineaţa acolo. Şi se ducea la spital să facă perfuzii şi mă duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea să meargă singură şi ei îi pierdeau urma şi trimiteau, trimiteau orice poliţist aici să o urmărească”, a adăugat tatăl Adinei Samson.

Mama amantei lui Nichita a mai spus că fata ei nu a primit nimic de la edilul Iaşiului, cu excepţia unei maşini şi a unui telefon care aveau ambele dispozitive de urmărire. 

"Stresul ei, dar şi stresul meu ca părinte când o vedeam că nu are leac. Ba se ducea la Bucureşti, ba venea aici şi o duceam eu cu maşina, cu taxiul... Se vehicula că i-a cumpărat domnul primar maşină... Ei, i-a cumpărat maşina, golanul ordinar... De unde să îi cumpere el maşină? Că i-a pus un GPS pe maşină. I-a pus GPS... Ei poate de asta i-a luat şi maşină, ca să fie urmărită, domnişoara. Cred ca de asta i-a dat. Şi i-a mai dat un telefon intenţionat să o urmărească", a spus mama Adinei Samson. 

Bătută pentru că nu a vrut să se căsătorească cu Nichita

Adina Samson (33 de ani), fosta amantă a edilului din Iași, cel care a pus Poliția Locală s-o urmărească, a declarat, în această dimineață, că Gheorghe Nichita (58 de ani) a bătut-o și a terorizat-o. „Relația pe care am avut-o cu dumnealui a durat câțiva ani, dar n-a divorțat din cauza mea. Anul trecut, m-a bătut, mi-a dat două palme, pentru că era gelos și n-am vrut să mă căsătoresc cu el. Atunci, am hotărât să plec. I-am dat mesaj și i-am spus că mă duc să depun plângere la Poliție, iar el mi-a zis că singurul loc în care o să merg este la starea civilă ca să ne căsătorim”, a mărturisit Adina Samson.

Aceasta a mai spus că, în octombrie 2014, a depus o plângere la Parchet, pe care, însă, a retras-o în noiembrie 2014.

Angajata Primăriei Iași a mai precizat că Nichita a început s-o amenințe, când a aflat că ea are o altă relație. „Am început o altă relație. El a aflat, iar, anul acesta, de Sfântul Gheorghe, m-a amenințat că mă va distruge. Am o înregistrare cu el când mă amenință. A pus Poliția Locală să mă urmărească. Am fotografii cu mașinile care mă urmăreau. A pus două persoane, despre care am aflat ulterior că fac parte dintr-un clan de interlopi, să mă amenințe. Mă aflam la mall cu o persoană, când cei doi au venit și ne-au amenințat”, a adăugat Adina Samson.

Gheorghe Nichita, primar al Iașiului de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost urmărită în intervalul 25-27 martie 2015. Edilul era geloz că ea avea un alt iubit.

Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net