Părinții băiețelului ucis de maidanezi primesc despăgubiri de 2 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Ionuț Anghel a fost sfârtecat de maidanezi, în 2 septembrie 2013
Ionuț Anghel a fost sfârtecat de maidanezi, în 2 septembrie 2013

Judecătoria Sectorului 2 a decis, în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, condamnarea administratorului firmei Tei Rezidenţial, Constantin Ciorăscu, la trei ani de închisoare cu suspendare, potrivit Mediafax. De asemenea, instanţa a stabilit ca familia lui Ionuţ să primească despăgubiri în valoare de 2,4 milioane de euro.

Administratorul terenului pe care Ionuț Anghel (4 ani) a fost ucis de maidanezi a fost condamnat, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Instanţa a dispus amendarea penală cu câte 300.000 de lei a firmei Tei Rezidenţial, a Administraţiei Domeniului Public Sector 2 şi a lui Constantin Ciorăscu, tot pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Firma, instituţia publică şi Ciorăscu vor trebuie să plătească şi daune morale familiei lui Ionuţ Anghel. Astfel, judecătorii au dispus ca cei trei, în solidar, să achite câte 600.000 de euro părinţilor copilului şi 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Sentinţa în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, după ce băieţelul de patru ani a fost sfâşiat de câini, în 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Rezidenţial Tei, din apropierea Parcului Tei din Capitală, a fost dată la aproape nouă luni de la începerea judecării dosarului, la Judecătoria Sectorului 2.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara atunci, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net