Părinții copilului agresat de Romina Rotariu cer 500.000 de euro daune morale! Femeia a fost trimisă în judecată

Ultima actualizare:
În filmările captate de camerele de supraveghere, Romina îl lovește cu bestialitate pe micuț
În filmările captate de camerele de supraveghere, Romina îl lovește cu bestialitate pe micuț

Potrivit procurorilor, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina, a fost trimisă în judecată, miercuri, 13 februarie, după ce, în vara anului trecut, a agresat un copil de doi ani care se afla la clubul pentru copii deţinut de familia sa, unde aceasta lucra ca îngrijitoare. În urma incidentului, copilul s-a ales cu piciorul rupt. În prezent, părinții îi cer Rominei daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Romina Rotariu, în vârstă de 33 de ani, fiica cea mare a fotbalistului Iosif Rotariu, a fost implicată în vara lui 2018 într-un întreg scandal, fiind acuzată că a lovit atât de tare un copil, la creşa tatălui său unde lucra în acel moment, încât i-a rupt micuțului piciorul. Imagini cu comportametul acesteia au apărut la scurt timp pe internet, unde au șocat o lume întreagă, având un puternic impact emoțional.

Romina Rotariu, trimisă în judecată după ce agresat un băiețel

În câteva episoade de furie, Romina l-a lovit cu sălbăticie pe micuț, al cărui corp fragil a cedat în cele din urmă. Băiețelul și-a rupt piciorul în urma loviturilor, iar părinții, după ce şi-au găsit băieţelul plângând și suspinând, l-au dus de urgență la spital, unde a fost internat cu fractură de femur. Apoi, au depus plângere la Poliţie imediat. Acolo au aflat ce s-a petrecut cu adevărat, vizionând filmul înregistrat de camerele de supraveghere. „În dreptul uşii, l-a luat de sub braţ şi a dat cu el de mai multe ori, de vreo două ori, de un pat. Rama era de fier. După ce a dat de două ori cu el, i-a dat drumul, copilul meu a picat pe jos în faţă, l-a luat de mână şi l-a tras pe podea. Atât am văzut pe filmare. N-am putut să mă mai uit”, povestea Valentin Petcu, tatăl copilaşului, la momentul respectiv. 


    În filmările captate de camerele de supraveghere, Romina îl lovește cu bestialitate pe micuț Foto: Captură YouTube
În filmările captate de camerele de supraveghere, Romina îl lovește cu bestialitate pe micuț Foto: Captură YouTube

Familia a încercat să o apere pe Romina, care a fost imediat reţinută de oamenii legii, pentru 24 de ore, pentru violență și purtare abuzivă, şi s-a aflat sub control judiciar pentru 60 de zile. Tatăl ei, Iosif Rotariu, a încercat să-i găsească scuze acesteia. Tânăra suferă de diabet de la 14 ani şi are nevoie de tratament adecvat. Iosif Rotariu a spus că înainte de incident, fiica lui suferise o criză de diabet.„Cu o oră înainte de a se întâmpla acest incident a intrat în hipoglicemie, avea 50 glicemia, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic, era inconştientă”, declara fostul sportiv. 

În prezent, după ce procurorii au preluat cazul și au finalizat ancheta, au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Avocatii familiei băiețelului agresat cer și 500.000 de euro daune morale. Părinții povestesc, de asemenea, ca ar mai există înca doi copii agresați în aceeați cresă, de catre fiica fostului fotbalist. Se pare că afacerea de familie din Timișoara, clubul privat pentru copii, nu era nici măcar acreditat de Minsterul Educației. Copilașul a stat 3 săptămâni internat în spital în urma loviturilor primite, potrivit opiniatimisoarei.ro

Aici puteți urmări filmulețul incidentului, însă menționăm că imaginile vă pot afecta din punct de vedere emoțional. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net