Părinţii morților din Colectiv, plângere penală împotriva lui Ponta, Arafat şi Bănicioiu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A trecut un an de la tragedia din clubul Colectiv, unde 64 de oameni au murit, iar alți 200 au fost răniți. Marţi, părinţii tinerilor care și-au pierdut viața în incendiul din club au depus la Parchetul instanţei supreme o plângere penală ce vizează mai multe persoane care erau în Guvern în octombrie 2015.

Printre aceștia se numără fostul premier Victor Ponta, secretarul de stat Raed Arafat, fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi fostul ministru de Interne Gabriel Oprea. Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a declarat că prin această sesizare vor o continuare a anchetelor, pentru că, până acum, s-au făcut cercetări doar asupra a ceea ce s-a întâmplat “până la uşa Colectivului”.

“Noi vrem să continuăm. Copiii noştri au murit în spitale, au murit din cauza tratamentelor, din cauza refuzului de a fi trimişi în străinătate”, a declarat Iancu. Acesta a adăugat că sesizarea este îndreptată împotriva tuturor celor care au acţionat după ieşirea tinerilor din club, “în intervenţia care se ştie că a fost o catastrofă”.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net