Părinţii plăteau şi leasingul la maşinile profesorilor

Ultima actualizare:

    La Şcoala Nr. 10 se desfăşoară  o anchetă, după ce o învăţătoare le-a cerut părinţilor bani pentru cadouri
La Şcoala Nr. 10 se desfăşoară o anchetă, după ce o învăţătoare le-a cerut părinţilor bani pentru cadouri

Mama care a înregistrat-o pe învăţătoarea-şpăgară de la Şcoala nr. 10, în timp ce le cerea bani părinţilor pentru cadourile de Sărbători, a făcut dezvăluiri halucinante despre apucăturile Danei Blându.

"Experienţa mea personală cu doamna învăţătoare a fost mai mult decât dezamăgitoare. Am depăşit mai multe momente umilitoare de dragul copiilor...", a declarat mămica într-un interviu realizat de jurnalista Simona Tache şi publicat pe blogul personal.

"Am fost consternată de foarte multe gesturi, întâmplări... Momentul culminant a fost când doamna ne-a transmis să nu ne prindă cu un cadou de grup pentru că vrea să vadă cum o apreciem individual. Ne-a trasat o listă de încă 17 persoane din şcoală, pe care trebuia să le «salutăm». Când i s-a spus că nu avem buget şi pentru portari, a spus că trebuie să luăm măcar o sticlă de vin şi un cozonac «că porcii le vin de la celelalte clase»", povesteşte mămica despre pretenţiile Danei Blându.

Când a fost întrebată care e limita dincolo de care cadoul devine şpagă, mama a spus: "The sky is the limit (n.r. Cerul e limita)...Chiar doamna ne spunea că părinţii plătesc leasingul la maşina colegelor dumneaei, se cumpără porci, poşete, diamante sau maşini, se spală şpaga prin înscrierea la afterschool şi devine legală, iar cei care nu au sau nu vor să dea sunt excluşi din clubul privilegiaţilor". Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au trimis, ieri, la Secţia 6 dosarul deschis pe numele Danei Blându.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net