Părinţii şi colegii Alexandrei Măceşanu protestează în Piaţa Universităţii

Ultima actualizare:

    La protestul din Piaţa Universităţii participă părinţii celor două adolescente şi colegii de clasă ai Alexandrei Măceşanufoto: captură video Antena 3
La protestul din Piaţa Universităţii participă părinţii celor două adolescente şi colegii de clasă ai Alexandrei Măceşanufoto: captură video Antena 3

Cazul crimelor oribile din Caracal, anchetat mai bine de jumăatet de an, i-a scos în stradă pe părinţii Alexandrei Măceşanu. Oamenii au bătut drumul de la Caracal la Bucureşti, nemulţumiţi de felul în care organele abilitate au desfăşurat cercetările în urma cărora cele două fete nu ar mai fi în viaţă.

La protest participă colegii, părinții şi unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănaşu. Alături de ei, se află şi rudele Luizei Melencu, adolescenta răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie a anului trecut. Monica Melencu, mama Luizei, dar și bunicii fetei cred încă cu tărie că adolescenta este în viaţă şi că ar fi fost victima unor traficanţi, fiind acum în străinătate, pe mâna proxeneţilor. 

"Vrem să ne găsească fetele. Să meargă să ne găsească fetele, nu să le caute moarte. Am citit rechizitoriul. Sunt numai minciuni. Nu ne-am pierdut speranţa. Ştim că într-o zi Alexandra va veni vie acasă", a spus mama adolescentei la Antena 3.

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru săvârşirea a opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni.De asemenea, complicele lui Dincă, Ştefan Risipiceanu, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol. După confirmarea rechizitoriului, dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Olt. 

Gheorghe Dincă şi-ar fi alungat nevasta din casă cu pietre

Gheorghe Dincă n-a devenit brusc un abuzator sexual în aprilie 2019, când a răpit-o pe Luiza, prima sa victimă. Toată viaţa mecanicului din Caracal, poreclit ”Popicu”, a fost un lung şir de violenţe. Bărbatul, care a avut şi el parte de tratamente dure în copilărie, a „copiat” modelul şi în familia sa şi, ulterior, asupra victimelor adolescente Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Procurorii au detaliat toate aceste episoade în rechizitoriul în cazul crimelor care au îngro­zit România. A recunoscut că are „o soţie bună”, dar că asta nu l-a împiedicat să aibă o mulţime de relaţii extraconjugale şi să apeleze frecvent la prostituate. N-au lipsit nici bătăile şi violenţele verbale, pe care le „împărţea” atât nevestei, cât şi copiilor. ba chiar pe Elena Dincă ar fi alungat-o din casă cu pietre. 

Gheorghe Dincă s-a căsătorit cu femeia în 1977 şi au împreună 4 copii. Nici unul nu este prea apropiat de tată, mai ales că acesta nu s-a sfiit să-i ”educe” cu palma. 

Citeşte şi:

Reconstituirea crimelor din Caracal. Azi, Gheorghe Dincă arată cum a ucis-o pe Luiza Melencu

Crimele de la Caracal. Alexandra Măceşanu, confirmată decedată de testele ADN. A fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net