Părinţii studentei criminale de la Medicină: «Vrem să creştem noi copilul lui Carmen»

Ultima actualizare:

    Carmen Bejan a fost  condamnată la 20 de  ani de închisoare   pentru crimă
Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă

Vestea că studenta criminală de la Medicină, Carmen Bejan, este însărcinată a căzut ca un trăsnet pentru părinţii fetei. În ciuda şocului suferit, aceştia le-au spus unor apropiaţi că se vor lupta pentru a lua copilul în creştere.

Carmen Bejan le-a dat părinţilor lovitură după lovitură. Oameni simpli de la ţară, care nu au ştiut în viaţa lor ce este acela un dosar penal sau o arestare preventivă, Pavel şi Emilia Bejan s-au trezit dintr-o dată într-un coşmar fără ieşire.

În vara lui 2009, părinţii fetei, care făceau eforturi disperate pentru a o putea întreţine pe Carmen la facultate, au fost anunţaţi că fiica lor este acuzată de o crimă oribilă. Vestea i-a afectat puternic, dar nu au cedat.

Dragostea de părinte i-a făcut însă pe Pavel şi Emilia Bejan să îşi iubească în continuare fiica şi au făcut tot ce au putut pentru a-i fi alături, chiar şi când aceasta este în detenţie. Un traficant de droguri a pus însă ochii pe Carmen Bejan şi i-a promis eliberarea pentru un an în schimbul unui copil.

„Ea mi-a mai spus de acest băiat, că o caută şi face presiuni asupra ei, dar tot timpul am încurajat-o să nu cedeze, că noi o să fim lângă ea şi o să treacă totul cu bine", a povestit Emilia Bejan unor apropiaţi.

În ciuda sfaturilor primite de la părinţi, Carmen Bejan a devenit concubina traficantului de droguri cu 13 ani mai mare decât ea. „Ne-a anunţat înainte de sărbători, când totul era consumat", a mai povestit mama fetei.

Chiar dacă vestea primită este la fel de dureroasă ca şi condamnarea pentru crimă, părinţii tinerei susţin că nu ar dori ca nepotul lor să fie crescut de traficantul de droguri, care este tatăl copilului.

„Măcar acum în ultimul ceas să asculte şi să facă tot ce este legal pentru a putea creşte noi copilul", a mai spus mama lui Carmen Bejan.

S-au văzut de 20 de ori «prin geam» înainte să facă sex

Modul în care Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani pentru uciderea ţiganului Trifu Schroth, şi Claudiu Şatran, condamnat la 10 ani pentru trafic de droguri, au ajuns în camera intimă a penitenciarului, unde au conceput un copil, este încă un mister.

Penitenciarul din Arad

simeon stalpnicul png

Întrebat dacă s-a încălcat vreo procedură în aprobarea vizitei intime între cei doi deţinuţi, şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Ioan Băla a declarat pentru „Adevărul" că întâlnirea conjugală s-a realizat în condiţii de legalitate.

„Înainte de prima întâlnire în camera intimă, care a avut loc în luna august, au mai avut 20 de întâlniri în sectorul vizite (n.r. acolo unde comunicarea se face printr-un geam de sticlă)", a explicat Ioan Băla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net