Patricia Kaas, fosta amantă a lui Remus Truică: «Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit»

Ultima actualizare:
"Eram aproape îndrăgostită. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, Patricia Kaasdespre Remus Truică
"Eram aproape îndrăgostită. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, Patricia Kaasdespre Remus Truică

Celebra solistă Patricia Kaas (54 de ani) şi miliardarul Remus Truică (50 de ani), acum condamnat la 7 ani de închisoare în "dosarul Ferma Băneasa", s-au iubit cu patos în urmă cu 10 ani, iar aventura lor putea rămâne secretă pe veci, dacă franţuzoaica nu ar fi povestit cu lux de amănunte despre acel episod, în cartea ei autobiografică. Dezvăluirea franţuzoaicei i-a fost fatală fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase, căci soţia sa, Irina, i-a intentat divorţ.

Patricia Kaas a avut mulţi bărbaţi la picioarele ei, aşa cum susţine în cartea autobiografică „Umbra din vocea mea", apărută la editura Litera, în 2010, însă doar câţiva au reuşit performanţa de a-i pune inima pe jar. Spre sfârşitul romanului ei, solista i-a acordat mai multe pagini unui bărbat chipeş, căruia însă a evitat să îi precizeze numele: „Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu musafir de onoare. Îşi dorea mai mult decât orice să cânt pentru el, în casa lui... Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţie (n.r. Irina Truică), aflată lângă el. Îmi părea puţin absentă, parcă stingherită", povestea Patricia Kaas în carte.

Artista a rememorat apoi cum „gentlemanul milionar" se îngrijea să nu-i lipsească nimic. "Trabucuri, vinuri fine, ne-a răsfăţat”. A doua zi, Truică a condus-o până la aeroport, de unde cântăreaţa a plecat cu avionul lui privat. „Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe adorabile”, îşi amintea Kaas, care a descris și momente mai intime. „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată şi zâmbetul seducător. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit".

Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)
Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)

Patricia Kaas: "Ce idioată am fost. Rămâne cu soția lui"

Cel descris în termeni laudativi era însă nimeni altul decât miliardarul Remus Truică, din păcate, pentru ea, însurat şi tată a doi copii. Ce a urmat ştie o ţară întreagă: Irina Truică i-a intentat proces de divorţ, care s-a finalizat abia în 2016, după 5 ani de tergiversări prin instanţe, iar cele două fetițe gemene au rămas în cutodia mamei. Remus s-a jucat cu sentimentele ambelor femei, dar a sfârşit prin a rămâne fără nici una dintre ele. Pe Patricia a părăsit-o, aşa cum şi ea avea să recunoască în celebra carte: „Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat".


    Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)
Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)

Irina Truică s-a întâlnit la Paris cu Patricia Kaas

De cealaltă parte, aflând că a fost înşelată cu ea de mână (n.r. în 2010, când a împlinit 40 de ani, Truică a invitat-o pe Patricia Kaas să cânte la ziua lui de naştere, în prezenţa soţiei), Irina l-a chemat la tribunal pentru a pune capăt mariajului. Nu înainte însă ca cele două femei să se întâlnească, la Paris: „Am fost să mă văd cu Patricia Kaas, care mi-a confirmat că despre soţul meu este vorba în carte. Mai mult, ea mi-a povestit amănunte picante din relaţia clandestină pe care a avut-o cu soţul meu", declara Irina Truică pentru Click! la acea vreme. "Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scr­­ie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat!"

Patricia Kaas și Remus Truică, în 2010
Patricia Kaas și Remus Truică, în 2010

«Bărbaţii sunt imbecili»

Patricia Kaas mai povesteşte în cartea sa şi despre faptul că niciodată nu şi-a dorit un copil cu iubiţii din viaţa ei. „Sunt decepţionată de bărbaţi, detest dragostea. Şi mă dispreţuiesc că sunt slabă, îndrăgostită, apatică. Dispreţuiesc bărbaţii. Îi găsesc nişte imbecili, orgolioşi, interesaţi şi laşi."

Condamnări în "dosarul Ferma Băneasa"

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare. „Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare”, se arată în decizia de joi a ICCJ. Alături de acesta, în dosarul care vizează retrocedarea Pădurii Snagov şi a Fermei Regală Băneasa, au mai fost condamnaţi oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Remus Truică, palat de 2 milioane € pentru noua familie. Soție tânără, 4 copii și 7 ani de închisoare

FOTO EXCLUSIV Milionarul Remus Truică, tătic a patra oară! Ce bine arată soţia lui la plajă!

Irina Truică rupe tăcerea! Ce are de spus soţia milionarului înşelată cu Patricia Kaas

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net