Patricia Kaas, în turneu la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Patricia Kass (foto: Reuters)
Patricia Kass (foto: Reuters)

Cântăreaţa Patricia Kaas revine la Bucureşti pentru un super concert care va avea loc duminica viitoare, la Sala Palatului.

Ea este în plin proces de promovare a celui mai recent album al său, „Kaas Chante Piaf", prin care comemorează 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf. O veţi putea asculta cântând live melodii precum „Non, je ne regrette rien", „Paris", „Padam, Padam" şi multe altele. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei. Turneul, în care este inclusă şi România, cuprinde peste 45 de ţări şi se va încheia la sfârşitul anului 2013.

Puya cântă la Braşov

„Bagă bani", „Sus pe bar", „American Dream" sau „Maidanez" sunt doar câteva dintre melodiile care vor răsuna joi, 20 iunie, în Goha Studio din Braşov. Puya le va cânta live, în cadrul unui concert electrizant. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei. Fetele beneficiază de o băutură gratis, în baza biletului de intrare.

Medeea Marinescu şi Marius Manole se întâlnesc în tren

Cea mai îndrăgită actriţă de film se întâlneşte cu cel mai „pe val" actor de teatru, într-o comedie în regia lui Radu Beligan numită „Fă-mi loc!". Aceasta se va juca luni, 17 iunie, ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Piesa spune povestea a doi tineri care se regăsesc în ajunul Crăciunului în cuşeta unui tren de noapte. Amândoi au nevoie să se destăinuie, amândoi au nevoie să se vindece de singurătate. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net