Tâlhăriile la pont sunt preferatele infractorilor. Sunt siguri că se aleg cu ceva lşi, în cazul în care sunt prinşi, cred ei că merită fapta comisă. Ieri dimineaţă, la ora 05.00, în cartierul Floreasca a avut loc o astfel de tâlhărie.


Victima, nimeni alta decât patroana de la OTV, Diana Voiculescu. Femeia se întorcea de la sediul televiziunii la volanul autoturismului personal, fiind urmată îndeaproape de colegul său, Dan Diaconescu.

După ce a parcat în faţa blocului situate pe strada Cornescu, Diana a fost ameninţată de un individ cu cu cuţit şi apoi tâlhărită de geantă. Anchetatorii ne-au spus că afacerista le-a decalarat că atacatorul nu avea faţa acoperită, era tânăr şi i-a luat geanta marca Luis Vuitton în care avea 8.000 de euro, 20.000 de lei, un telefon de ultimă generaţie, dar şi carduri.

Când s-a văzut cu prada în mână, hoţul a rupt-o la fugă printre maşini şi s-a făcut nevăzut. Dan Diaconescu a văzut o parte din scenă şi a încercat să-l urmărească pe tâlhar, însă nu a avut noroc. Poliţiştii Secţiei 1 au mers ieri la faţa locului în încercarea de a identifica camera de luat vederi în zonă.

Loading...