Patronii firmei de transport, arestaţi în cazul TIR-ului dispărut cu marfă de 350.000 €

Ultima actualizare:

Două persoane, soţ şi soţie, patronii unei firme de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul dispărut, plin cu televizoare în valoare totală de 350.000 de euro, scrie adevarul.ro.

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. TIR-ul încărcat cu marfă a plecat din Chitila, lângă București, unde se afla depozitul, dar nu a mai ajuns la destinaţie. Omul de afaceri din Argeş a depus plângere penală, suspectând că șoferul ar fi fugit cu prețioasa încărcătură. De asemenea, patronul argeşean anunțase o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului, imediat după ce şi-a dat seama că marfa i-a fost furată, mai scrie adevarul.ro. 

Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR. În acest dosar de înşelăciune au fost făcute, vineri, percheziţii în Argeş, dar şi în judeţul Dâmboviţa. Două persoane, soţ şi soţie, chiar patronii firmei de transport din Dâmboviţa ce deținea TIR-ul respectiv, au fost reţinuţi sâmbătă, 2 noiembrie, de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro.

Conform adevarul.ro, surse din anchetă au arătat că înşelătoria a fost pusă la cale chiar de către cei doi, iar multe dintre televizoare ar fi fost vândute deja pe piaţa neagră.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net