Patronul fascist, ameninţat cu moartea

Ultima actualizare:

    Aceasta este fabrica de textile din Păuleşti
Aceasta este fabrica de textile din Păuleşti

Scandal de proporţii la firma de textile din Păuleşti, Prahova, unde mai mulţi angajaţi au fost făcuţi albie de porci de către patronul cipriot. Cei de la ITM au descins în control la societate, iar poliţiştii îl suspectează pe Eleftherios Vanellis că ar avea înclinaţii fasciste.

”Animale împuţite”, ”idioţi nenorociţi”, ”ţărani dezgustători”, sunt doar câteva dintre cuvintele grele pe care patronul de origine cipriotă le-a adus propriilor angajaţi. Vina oamenilor? Au îndrăznit să îşi ceară drepturile salariale întârziate! Totul s-a petrecut în luna iunie, la firma Unique Clothing din Păuleşti, iar câţiva angajaţi au înregistrat “spectacolul” şi au postat filmarea pe internet. Cei de la ITM s-au autosesizat ieri şi au pornit în control la societate, dar nici urmă de patronul cipriot.

simeon stalpnicul png

Colac peste pupăză, şi poliţia îl caută acum pe Eleftherios Vanellis, după ce acesta ar fi postat pe contul de Facebook imagini cu trimiteri fasciste. Mai exact, este vorba de un portret al afaceristului, alături de o zvastiscă. Imaginea a fost postată în urmă cu câteva zile, dar grosul vizualizărilor a fost atins abia deunăzi, în urma scandalului de la firma de textile. Sute de utilizatori au bombardat contul lui Vanellis cu mesaje dure şi chiar ameninţări cu moartea.


    Şefa de secţie, Maria Toth,  îi ia apărarea patronului
Şefa de secţie, Maria Toth, îi ia apărarea patronului

Culmea, singurii care sunt de partea afaceristului sunt câţiva dintre angajaţii acestuia, care consideră că oamenii ar trebui să fie mândri că au fost numiţi ţărani. ”Mie nu mi s-a părut un limbaj chiar aşa. Nu e o ruşine să fii ţăran. Pentru mine e o mândrie”, a povestit Maria Toth, care are funcţia de şef de secţie. În schimb, foşti angajaţi au declarat, pentru adevarul.ro, că Vanellis este un tip agresiv din fire şi că nu e la prima abatere de acest gen. Cipriotul ar fi fost chiar bătut în urmă cu vreo doi ani de soţii unor femei pe care afaceristul le-a jignit la locul de muncă.

Poliţia Prahova a declanşat o anchetă în ceea ce-l priveşte pe patronul croitoriei din Păuleşti, din cauza unei fotografii postate pe internet. În imaginea incriminată, apare portretul patronului însoţit de o zvastică. Promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net